Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

vrr

no 26 hmm...touz je tak akurat dost nato aby si mala rozum:) pre mna je moje zranie skor ako nejaky zlozvyk- ako fajcenie, jednoducho neviem co zo sebou tak saprejem a sup ho von. chce sa to zabvit zlozvyku.

forever?

ja-tiez? : a kto sa v tom nemota? :( vsetci sa v tom motame. vybrat si medzi ppp a zivotom je strasne zavazujuce. pretoze, ak sa raz rozhodnes pre jedno, uz nesmies chciet druhe. chapes, ako to myslim? je to tazke:) ale..ak chces jedno, nemozem mat druhe. a musis brat vsetky vyhody aj nevyhody tohto stavu, nech su akekolvek. (teda, mne to dnes keca..)

ja-tiež?

ach jaj ... ked ho lubis a on Teba tak to spolu zvladnete!
Len musime sa s nimi porozpravat, proste si sadnut a ist rovno k veci.
A potom sa uvidi.

forever?

vrr: moj priatel to mozno neche akceptovat prave preto, lebo sa tym vymykam "normalu" a je to vadne, pre vacsinu spolocnosti. znie to tvrdo, ale je to tak. takze sa obaja tvarime, ze ziaden problem nie je, ked odpadnem, stale nie je problem, ked vyhadzujem cely obed, nic sme nevideli..a tak dalej. som zvedava, dokedy to takto vydrzi.

ja-tiež?

ano maš pravdu, on je ten ktorý by mal pri Tebe stáť a "držať za ruku"
Môj teda javí o to záujem, no ja sa o tom s ním neviem baviť, je nervák a bojím sa, že to nepochopí, tak akoby mal.
Vidí, že mám obdobia jedenia a nejedenia, aj mi to už párkrát povedal, že mám opäť inú fázu. Problém je v tom, že neviem prečo to robím, ako sa to stalo. Ano držala som diety, cvičila som, prestala som. Opäť začala, prestala. Neviem prečo to robím, je to taký bludný kruh, do frasa. Chcem byť tak akurát, no moje telo si žiada niečo iné, ani to neviem vysvetliť, ale sa motám čo?

vrr

moj frajer to tiez vie. ale co ma s tym urobit? staci ze to vie, nie? riesenie je na tebe jednoducho sa patri aby vedel co sa s tebou furt deje a preco si stale cudna. vysvetli mu to tak aby chapal ze jeto choroba ako hocijaka ina a chces ju liecit. popripade mu daj precitat blogy ktore sme si medzi sebou posielali na fore anorexia bulimia boj vyhras, napisala ich gabina a je to tam vsetko dokonalo popisane aj pre nezainteresovaneho citatela. mozno vas potom pochopi lepsie ale necakajte od neho zazraky.