Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

anka

misha,presne tak to je,ze to mam ako taku poistku,ked nieco nevyjde,tak sa vyhladujem,aby mi bolo velmi zle,lebo sa nenavidim,ale ja viem,,ze to je blbost,ze vsetko mozem brat zdravo a krasne,ale tie ocakavania....

kiky

avinka: no nič moc,mám plno učenia a samozrejme nechce sa mi takže to pekne lajdačím
Tešila som sa že uvidím toho chlapca ale neprišiel do kostola.:( ale už som zistila na ktorú omšu chodieva tak tam v nedeľu prídem.:)
Ani nos som dnes z domu nevystrčila(okrem kostola)ale nevadí..inak aj ja som pozerala miss world..

avinka

anka aj ja som si to myslela ,ale nie je to celkom tak.neni vsetko len o vyzore,proste nemusime byt vyxrtle,aby sme sa svetu pacili,staci byt zdravo stihle,ako hovori alternativa:D v zivote su hodnotne aj ine veci,nie len vyzor.tak pracujme skor aj na tyx druhych veciach.nie je vsetko len o vyzore.jeeeeeeeeezis ,je to nadlho:)

kacka

avinka
Je to takmer isté, že je zas v tom. Bolo vidno, že zrazu zmizlo veľa jedla. Asi sa hanbila priznať, lebo len nechala odkaz, že to bola ona, je jej to ľúto a ospravedlňuje sa. Určite bola veľmi smutná. A bola bledučká ako sneh.
Mám ju veľmi rada, ale nie sme si také blízke a nemám odvahu začať s ňou o tom hovoriť. Bojím sa, že by sa cítila trápne a ešte horšie.

anka
Teraz mi je jasné, že nejde len o tú postavu, kamarátka hovorí, že to vzniklo asi zo žalúdočných problémov, ktoré predtým mala. A ona nie je z tých, pre ktorých by bola postava najdôležitejšia. Neviem, ako dlho to má.
Ale ty by si mi možno mohla poradiť, ako sa k nej správať.
Asi by som sa mala snažiť nejesť a nevyťahovať jedlo, keď je nablízku, čo povieš?
A čo sa teba týka, verím, že máš veľkú hodnotu, či už s chorobou, alebo bez nej. Už to je veľa, že sa chceš z toho dostať.
Aj tá moja kamoška je super človek. Každá máte veľkú cenu.
Držím ti palce:)

anka

avinka,ja sa bojim,ze ked stratim kontrolu nad jedlom za nic uz nebudem stat.Takto mam aspon pre seba cenu,ze nieco dokazem,ale uz s tym chcem prestat,len sa bojim,ze uz potom nebudem ja,prosim napis co si o tom myslis....

anka

tak nejde len o postavu...ale ked si to niekto mysli,ja mu ten nazor nemozem zobrat.Aj ja som bola na lieceni a svoj nazor na to ani nepisem,lebo to bolo na ... a este mi to aj zhorsilo,takze teraz sa snazim to zvladnut sama,a kamaratka ma ako dlho problem?