Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
holky,keby som nahodou prestala pisat,tak tu uz mie som:))bo pomaly musim off tak ak sa znenazdajky vytratim ,som urcite off:-)))
mishi..ano obidve su psyxicke xoroby,neviem ci sa liecia rovnako
ale Kacka drzim palce
anka.to boli fasa slova:) tak jej to ulahcia,to je pravda,ale ako jej pomoct,dostat sa z toho...
avinka, ja viem, že má bulímiu. A aký je rozdiel medzi týmito dvomi chorobami? Skoro žiadny. Preto sa aj liečia rovnako..
kačka, prečo by ste ju nemali pozývať na oslavu, lebo je "iná"? Nie, nie je iná, je rovnaká ako vy! Pri jedle ju nesledujte, nedajte jej pocit neistoty, rozprávajte sa, smejte sa....Ja neviem, prečo z nej robíte takú...neviem nájsť ten výraz. Ak sa bude chcieť s vami o tom rozprávať, rozprávajte sa, ale neohovárajte ju za chrbtom, nebavte sa o jej chorobe..
mishi,lenze ona nemusi mat anorexiu,moze mat len bulimiu..to nemusi byt zakonite spojene,aj ked casto byva.
kaci-mozno by mala zajst za psyxologom:-)
kacka,ja by som ti rada pomohla,no mam anorexiu a ked vidim,ze niekto je,tak som uplne happy...ale pri tej bulimii,ja by som sa asi spravala k tej kamaratke ohladom jedla uplne bezne,skor sa snazit nahodit daku temu,v ktorej by sa citila ona "doma",aby sa pri vas citila dobre a aby nemala pocit,ze na nu pozerate,co,ako a kolko je,lebo to by nikomu nebolo prijemne,proste snazit sa hlavne dat jej na javo,ze pre vas ostava stale tou istou super osobkou.
kači, ja si myslím, že je úplne jedno, či má anorexiu alebo bulímiu. Avinka, ty nemyslíš? Nikdy si sa neprejedla? A ja tiež nemám čistú anorexiu, a som presvedčená, že ona sa cíti pri jedle tak isto ako ja! Aj v spoločnosti. Nerada jem pri druhých ľuďoch, som potom nervózna, plačlivá, trasú sa mi ruky atď.
kacka,no..tak je zas v tom..treba jej pomoct,mozno by mohli poradit dake vyliecene bulimicky,ale ja som bulimiu nezazila,neviem presne co robit.tak by si sa s nou mohla troxu zblizit,ak jej xces pomoct,nech ma doveru..a nejak pomaly naznacovat..ja neviem..teda
kiky ,co si o tom myslis? co by si robila?hmm ..tak ti drzim palce,nex sa teda uz zoznamite:)hej vyhrala to ceska:O :))
ALTI, keď tu prosím budeš, napíš mi prosím niečo proti bolesti žalúdka, nechce to prejsť:-(