Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Alti, ako si sa dnes mala ty?
Ja mám dosť hlad, zasa som polavila v jedálníčku:-(
arrowska,tak podla mna si vychudnuta. ja mam 170 a 60-62 kg.a ked mam tych 60 tak mi vsetci hovoria,aby som pribrala,lebo vyzeram zle a vychudnuto.(takze moj ciel mat vpredu 5-aspon 59 sa nekona)predstav si, pri 170 a 60kg! tak tvoja vyska a vaha...to si neviem predstavit.uz nechudni.uplne ti to staci.mas super postavu,ak nie uz vychrtlu.precitaj si prispevky dievcat a pouc sa.
misha prave ze mam problemy s jedlom.neviem ci som anorekticka, ale za par mesiacov som schudla 14 kil preto ze som prestala jest.ale teraz mam problemy s tym, ze mavam zachvaty jedenia.zjem vsetko co vidim, neviem sa kontrolovat. aj teraz pred piatimi minutami som sa napchala.viem ze to je zle ale nemozem prestat...stratim svoju vydobitu vahu.aj vracat som skusala ale nemozem sa vyvracat.to s tou vahou som chcela vediet preto ci som dost chuda.lebo mne sa zda ze nie, este by som chcela schudnut, ale teraz ked tak zeriem sa to neda a preto sa na seba stale hnevam ze sa neviem ovladat.
arrovska, a je to naozaj také dôležité, koľko vážime my? Nezáleží od toho, akú máš váhu, zaléží od Tvojich pocitov. Či máš výčitky po jedle, či s tým jedlom bojuješ, či si udržuješ váhu hladovkami, zvracaním atď..Ak papáš normálne, netrápi Ťa postava- myslím tak, že sa cítiš tučná, tak si myslím, že si zdravá a nemáš sa čoho báť. Možno máš tú postavu zdedenú- to Ti závidím...U náš sú všetci obézni:-(
ahojte!mam otazku.myslim si ze nie som anorekticka ale rodicia stale do mna hucia ze som strasne vychrtla. mam 174 cm a 51 kg.je to az take strasne? kolko mate vy?
kacka,aj ty sa drz