Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

arrowska- kúpila som si acidko- 0,1%tuku...ale vieš čo? Úplne si ma vydesila, že je také kalorické..Už si ho asi ani nikdy nedám:-(

arrowska

misha acidko ma dost velku energeticku hodnotu ale ked si kupis nizkotucne tak si myslim ze to bude v pohode. to by malo mat okolo 7% tuku.sa mi tak zda.ale na creva ti pomoze aj cisty biely jogurt s biokulturou a ten ma ovela menej tuku.aj 0,1%sa da kupit.

misha

Alti, nie si tu náhodou? Potrebovala by som Tvoju radu ohľadom stravy. Dnes som mala o
7h- jogurt activia
13h- trochu karfiolu- uvareného vo vode
16h- presnidávku a 2deci acidka
...a večer budem ešte presnidávku.
Chcela som sa Ťa opýtať, či je to acidko "tučné", či sa dá z neho pribrať. Rozhodla som sa, že si ho budem kupovať, kvôli tým mojim črevám, ale trošku sa bojím, že z neho priberem. Aký máš naňho názor?

brittany

ahoj twitty..ja som na tom podobne jak ty....vo februari som mala pri vyske 160 cm 46 kg....a teraz mam 163cm a 53 kg...nedokazem pochopit jak som mohla pribrat 7 kil :((....ked niekedy jem mam strasne vycitky...a hlawne vtedy ked si dam za den jednu tycinku sladku =((

twitty

Ahojte.....
Mam 16 a nedavno som zacala citat vase prispevky.Zistujem ze psychicky nie som v poriadku lebo sa stale kontrolujem co zjem....nie ze by som sa obmedzovala ale mam strasne vycitky.....v juli som mala 48kg co bolo v pohode vzhladom na to ze mam 163cm ale v uprsanom auguste som pribrala a mam 53kg a som z toho zufala napadaju ma vselijake veci...ze prestanem jest a tak....

kacka

Tak ja teda idem spinkať, niekedy sa ešte ozvem. Všetkým vám ešte raz ďakujem, prajem dobrú noc, veľa odvahy, pevnej vôle, úspechov, úsmevov :) a dobrú psychickú aj fyzickú pohodu. Ahojte :))) S2