Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
petruska,nic si z toho nerob,je nas tu takych ako maku.treba nieco robit,zaujimat sa,priatelit a veci sa casom vykristalizuju a zmenia.len si to nestazovat neuvazenymi cinmi,aby sme si este nepridali na plecia a uz budeme padnuty az po pas.papa
NEVIEM AKO TO MYSLIS ALE JALEN HOVORIM ZE NIESOM NAJSASTNEJSIA TO JE VSETKO.
nemala by si ist na temu depky?tam to nie je o strave ale o tom,ze ich sklucuje to,co nemaju a po com tuzia.
TO NEVIEM PRESNE VYMENOVAT ALE ASI VIES AKO SA CITIS KED NEJSI NAJSTASTNEJSI...A KED TI CHYBA KU STASTIU VELA.
vymenuj :)
SORRY ALE MNE CHYBA KU STASTIU ASI VELA
tak vymysli ine vtipy,zlato.a ten sport ti vsetci zavidime,aj tu chut do jedla.hlavne zdravo papat.papa
a este nieco.zver sa s tym svojej rodine,tá ta urcite pekne podpori!!
ak nemas chut za rodinou,tak si precitaj toto forum od zaciatku do konca a potom sa zamysli nad tym,co ti este chyba ku stastiu.
ALE NE ROBIM SI HALUZE,,,,,,,,,V ZIVOTE BY SOM NECHCELA BYT ANOREKTICKA VYCHRDLA CHORA LUTUJEM TAKYCH LUDI KTORA TRPIA TOUTO CHOROBOU.JA SOM RADA ZE TAKA NEJSOM A ZE MI CHUTI.ALE ZASE BY SOM PODLAMNA MOHLA BYT CHUTSIA.ALE TO SA NEDA PRI MNE PRETOZE STALE VYZIERAM A TO NENI TIEZ DOBRE JEST TOLKO SLADKOSTI,VSELICOHO PRETOZEBEHAVAM A CVICIM ATLETIKU.JA SI LEN MYSLIM ZE NECH LUDIA JEDIA TOLKO KOLKO VLADZU.KOLKO IM CHUDI.KAZDY NIEJE DOKONALY.....
tak si daj studenu sprchu a tahaj odtialto prec.tu su ti,ktori nechcu byt.