Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Alti, zasa tá rozprávka, zasa ma tu všetci odsúdide......ale je mi zle:-(
Išla som akurát vypnúť PC, mamka tu dlho sedela, len som si klikla a som rada, že si tu:-(

Alternativa

MISHKA,
prehodnot svoje rozhodnutie kupit si adipex retard. Ak si sa s "dilerkou" dohodla, tak zasielku nepreber, v ziadnom pripade. Radsej tie peniaze pouzi na KVALITNE ANTIDEPRESIVA a ODBORNU POMOC. Slubili sme si, ze vzdy si tu povieme pravdu. A pravda o adipexe je velmi zla. Ty potrebujes byt zdrava a nie padnut do dalsich komplikacii.

alti

Mam svoju hierarchiu hodnot a hmotnost ma tam tiez svoje miesto - je spojena so zdravim. Nic viac, nic menej. Sorry, ze reagujem podrazdene, ale teraz by sombola rada, keby sa ozvala Mishka.

alti

Samozrejme, ze vadi. Odpoved na Tvoju otazku predsa nic neriesi, nedava ziadnu info. Je absolutne nepodstatna.
MISHKA,
pozorne som si presla temu a si to Ty. Ak ho uz mas, SPLACHNI HO. Vykasli sa na peniaze. Lebo Ta totalne znici, je to svinstvo velkeho kalibru.

alti

MISHKA, vazne Ta VARUJEM, ak ten nick Misha v teme o adipexe patri Tebe. Napis, ci je Tvoj a mozeme si adipex rozobrat.