Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
mishi..akoze neze by som bola hypochonder,ale aj mna pobolievaju oci,su trochu zapalene ,cervene a trochu slzia..:)) ale neviem,skus vela spat,daj si masku z uhoriek:)) ja neviem..:))
ja si asi nieco pozrem o tej stitnej zlaze,lebo..hmm,sak uvidime..no
a to supertelo..no ale inak ti ludia by potrebovali naozaj si myslim schudnit,ani nie tak kvoli estetickej stranke,ale uz aj hlavne kvoli zdravotnej..
avinka, ja si myslím, že je to spôsobené PPP. Určite sme telu niečo odobrali, čo potrebuje na to, aby sme mali krásne vlasy atď. Určite aj nejaké vitamíny...
mishi..aj ja,ale stale ladove ,pripadam si uz ako mrtvola.a mam strasne suchu kozu,jemnu az supinkatu..davam si kremy..ale moc nepomaha.chybaju telu nejake vitaminy?neviete?aj tie suche lamave vlasy,suche nechty..cela si pripadam taka nezdrava:))a mam trosku problem s prehltanim,ale uz dlhsiu dobu..
ale to podla mna nesuvisi s tym ze som schudla,lebo to som mala myslim aj predtym. tak sa len pytam:)
Babenky, a mne neviete poradiť?:-)...
Vždy ráno, keď sa zobudím, tak mám strašne opuchnuté oči...akoby naliate...Trvá niekoľko hodín, kým sa to vstrebe..niekedy to trvá až do 17h, dovtedy nemôžem ísť ani von, je to strašne vidieť...Z čoho to môže byť? Mala by som s tým niečo urobiť? Nepomáha mi ani ľad...na odpuchnutie..
avinka, ja mám tiež stále ľadové ruky a nohy...a suché vlasy- asi 5cm od pokožky hlavy..
.....:))
alternativa...zeby bez lasky?:) prosim ta,mohla by som sa ta nieco opytat? pozri si prosim temu Suche vlasy,plet,pokozka ,nechty..ehm,to som zalozila ja:o) pripadas mi taka scitana,nevedela by si mi prosim poradit? zaujimal by ma tvoj nazor na to,vdaka:)
Alti, máš ten mailík...A hej, snáď to vyjde na budúce aj mne...
Ahoj Iris,
dnes ste mali krasne spolocne plany, na buduce to vyjde aj Mishke, urcite.
Jasne, Mishka, napis.
alternativahelpful@yahoo.com