Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

anka, anorexia Ti nepomôže byť "super"...možno ti pomôže len vynikať z davu- chudosťou, tým, aká budeš oproti iným "iná"- utiahnutá do seba, smutná, bez nálady, bez života...Začni robiť niečo iné, než vynikať v anorexii...začni robiť niečo, čo Ťa baví, teší, čo Ti robí radosť...a v tom sa snaž vyniknúť...nie v nejedení..píšem tak chaoticky, neviem nejako tvoriť vety:-(...anka, ja už idem preč, mamka chce ísť ešte na PC...Tak Ti prajem dobrú nocku a pekné sníčky....a zajtra sa držkaj!

anak

ani ja nie som naj,len ja som bola nula bez anorexie,a ty si bola taka super,ze si sa toho zlakla,ale mishi ja som bola fakt hrozna a taka uz nechcem byt:-(preto sa bojim tohto vzdat uplne

misha

anka, nie, ja som bola vo všetkom naj., a potom prišlo do toho to jedlo...A postupom času som naj nebola, a naši to nevedeli a nevedia prijať..

misha

anka, aj u mňa to tak bolo..Ja som musela byť vo všetkom naj. v škole, v altetike- na závodoch vždy prvá atď..mamka bola vždy sklamaná, ak mi niečo nevyšlo, dávala mi to najavo....

misha

anka, uvedomila som si, že to k ničomu nevedie, a aj tak som sa tej pomoci nedovolala, aj keď som bola už na totálnom dne, nikto to nevidel....Ale taraz sa to skôr týka taj spackanej školy, že to môžem zviesť na PPP...neviem to tu vysvetliť:-(

misha

anka, ty im chceš takto ukázať, že Ti nie je dobre, voláš takto o pomoc? U mňa to bolo tiež tak..Ale už je to iné...