Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Velka skoda, ze Ti, Mishka, nepomaha viac mama. lebo tu treba kontrolovat nielen pravidelnost ale aj co papas. Vies, mne napr. velmi nesedia tie vreckove polievky. Na Tvoj rozhaseny zaludok je to "tvrda" a nepotrebna chemia. Porozmyslaj, ci by nebola lepsia cosa chuti tyka ale hlavne vyzivy doma urobena kuracia alebo zeleninova polievka. A to uvarene kuracie masko mozes upravit do rizota, zjest hoci bez prilohy napr. so zeleninovym salatom. Je tu tema o jedlach zo zeleniny, urcite najdes nejake napady. Tie vreckove polievky a konzervy - OK velmi vynimocne, v ziadnom pripade nie pravidelne.

forever?

miska! a alternativa, aj ty ahoj! obcas si citam tvoje postrehy, tak ta uz vnimam za svoju. chcem vam oznamit, dievcata, ze som sa objednala- konecne, k tej psychologicke. misi, dakujem:) teraz to este zvladnut a ist tam.

misha

Alti, veď som sa tu aj usmiala, keď si to potom napísala:-)...A ja sa teraz bojím toho jedla, ale neviem prečo- nerozumiem tomu...Veď sa chcem vyliečiť, nie je to kvôli schudnutiu, ja už na chudnutie kašlem! Neviem, prečo ten strach a plač pri jedle...Už to bolo ok, a vrátilo sa to..ale asi preto, že som začala obmedzovať jedlo, aby som nevhupla do bulímie..

Alternativa

Ale na pousmiatie mile, no nie? Mishka, ved to som Ti chcela povedat, ze ziaden strach nemusis mat. Jasne, ze kazdy mame svoju predstavu, co je normalne a plati to aj o vahe. Ale lekar-dietolog ma predstavu o zdravej vahe nielen subjektivne definovanu, ale aj zo zdravotneho hladiska. Takze naozaj mozes byt pokojna, Tvoja je urcite pod normu.

misha

Alti, keď pôjdem od psychologičky, kúpim si na olovrant babán- odskúšam, či naozaj ukludňuje, ako si vravela:-) A aj si pochutnám:-)

misha

alti, ajoj, moja...našťastie som nič neplatila..Ja si Alti myslím, že už mám normálnu váhu, naozaj si to už myslím..A vieš čo? Každý deň mám hlad...akoby som hladovala, a pritom jem...mám z toho strach, že z toho vznikne prejedanie..A preto som k tej dr. aj išla, aby mi povedala, kde robím chybu, keď som stále hladná...A fakt sa stane, že jem ako bežní ľudia, ale aj tak cítim hlad..
A zasa som sa začala báť toho jedla a znižovať dávky:-(
Alti, a ako sa máš ty?

Alternativa

A tak je vzdy dovod na zasmiatie :
1. jedalnicek si mas dat na PAPIER
2. "si kost a koza/MAKCEN na z, to slovo bez makcena som jasnacka nemyslela/. A mozno je tam viac breptov, uz som to dalej ani necitala. Pekne snicky, dievcata.

Alternativa

Kiky,
uzi si vylet do kraja, ktory tak milujem :o). A vies, ze sa okoliu Martina hovori Turcianska zahradka? A vsimni su tu lubozvucnu, spevavu slovencinu v Martine, to je radost pocut :o).
Mishka,
za tu konzultaciu u dietologicky si aj platila? Ale vies co, nechajme to tak. Ved nejaky jedalnicek si urcite spravis napr. z toho, co s Vami debatoval Pista. A daj si ho na tanier. Ale je by som sa chvilu zastavila pri vete dietologicky, ze "si kost a koza". Mishka, ta zena je uplne neutralna, nema dovod Ti klamat. Takze Ty este veeelmi dlho sa nebudes musiet zaoberat nejakou nadvahou, lebo jednoducho nebude. Skus prestat rozmyslat, co je zdrave, pocuvaj svoje telo aj cez chute - ale rozumne.
Vrr,
veru som sa pousmiala pri Tvojej poznamke. No, mozno ten minuly cas znel divne, ale dalo sa tomu porozumiet. Chcela, teda chcem :o) Ti povedat, ze je fajn, ze si tu. A mas pravdu, ziadna minulost /hoci Ty si myslela na tu gramaticku/, rypanie sa v nej, nema zmysel.