Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

igriska, ďakujem Ti, moc...a hej, pôjdem na prechádzku, ale až neskôr, musím sa ukludniť, a zamoskovať tie oči:-( Maj sa peknučko.

olly

Ahoj Mishka, da sa z toho dostat, ver mi. Aj ked si mozno frustrovana z tych vykyvov nalad (ved len pred 2 hodkami si bola UP a teraz totalne down...a urcite sa pytas PRECO?) Sama som tym presla,viem o com hovorim. Na mna zaberalo, ked som svoju pozornost zamerala na niekoho ineho, jeho/jej potreby. To mi pomohlo prestat sa prilis analyzovat, lutovat a myslienkami este viac tryznit... Skus to.

igris

mishka musim to uy vzpnut , pokecajte si so simou a ....vies ako je vonku krasne , tak sa utekaj poprechadzat, len nevesaj hlavu , bude to dobre a ta kriza je asi tiez normalna, tak len pockaj kym prejde a usmej sa .Prajem pekny dnicek :)

misha

igriska, ďakujem...a hej, máš pravdu, to jedlo mi neubližuje, to tá choroba:-(( Chcela by som nejakú tabletku, je mi strašne, z ničoho nič to na mňa spadlo:-( Išla som si lahnúť, asi 30min. som ležala, nemohla som zaspať, ale som unavená..a zrazu- BUM..začala som plakať, úzkosť, nervozita atď:-(
Simi, koľko máš rokov?