Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

simi, ono je asi pravda, že všetky dievčatá s PPP sú strašne perfekcionistické..A keď spomínaš tie drogy..Tiež som na ne veľakrát myslela..a prišla som do štádia, keď som ich začala aj zháňať, ale našťastie som nič nezohnala...Myslela som, že ak budem drogovať, že schudnem, pretože všetci feťáci, ktorých poznám- sú chudí..:-(..Ale toto je už za mnou, už po tom netúžim, a ani ma to už nenapadá...A ten jojo-efekt poznám...u mňa to bolo tiež tak- chudla, pribrala, chudla, pribrala, tiež som nadmerne športovala, ale aj tak som nikdy nedosiahla vysnívanú váhu.. až som sa pred rokom naštvala a prestala som jesť..

simi4

to trapenie sa začalo tym že moja susedka si kupila velmi pekne rifle no ja by som sa do nich určite nezmestila mala som asi 13 a uplne normalnu vahu 43-45 atak som prestala jesť sladkosti potom som postupne zmenšovala davky jedla až jeden piatok som vydržala nejesť od obedu až do rana to ma pozbudilo a tak som s tym pokračovala...na raňajky suchy chlieb na desiatu takisto a na obed polovična davka na večeru iba jedno jablčko no len do piatej. postupne som prestala mať menštruaciu.... bolo mi strašne zima...no hlavne že som si mohla konečne kupiť aobliesť moje vysnivane rifle. no prestala som mať zaujem o kamaratky a stale som sedela doma a učila sa učila a učila na same jednotky myslela som si neje nikto mudrejši bola som najlepšia s triedy. v jedno rano som sa odvažila a vaha ukazovala neuveritelných 40 kg to ma opäť povzbudilo a tak som stým všetkým pokračovala a dostala som sa až na 38. všimla sito mamka aj okolie....začali ma nutiť jesť atak som naspäť priberala a priberala a chudla a priberala a cvičila ( mala som super kondičku (: a chudla a vdaka jojo efektu som sa vyšplhala na60 kg co nie je pri mojej vyške 158 malo tym že som schudla naposledy čo som aj pisala pred chvilov som ziskala sebavedomie.....chalanov som striedala ako ponožky začala som samozrejme fajčiť, piť a vyskušala som aj drogy no už je to za mnou a momentalne sa držim na číske70 kg :(

misha

olly, presne si to vystihla...akoby ma tu niekto na to nahováral, veď to nechcem urobiť...teda viem, že nemôžem:-(...už mám aj po večeri, ako vidím, a to som mala v pláne ovocie, a nie krajíc chlebu:-( Trápi ma to:-(..Bojím sa to v sebe nechať, strašne sa bojím:-(

olly

Mishka, aj ked mas mozno pocit, ze ti niekto sedi na pleci a hovori urob TO!-ulavi sa ti...prosim NEPOSLUCHAJ. K L A M E!!! Budes sa citit este horsie.
Tvoje brusko je cele zmatene z toho ako si sa (ne)stravovala. Daj mu sancu.

simi4

to chudnutie som vydržala asi pol roka a citila som sa užastne......... ani sa to neda opísať a dokonca som na cyklistyckych preťekoch vyhrala 1 miesto...........

misha

simi, ani mne nejde zvracanie...a teraz by som to urobila najradšej aj ja:-((...ale nesmieme...zhlboka dýchaj, to mi vždy radí Alternatívka, mne to vždy pomôže aspoň spomaliť dýchanie, trochu plač...