Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Neviete prosím, koľko sa dá schudnúť za týždeň úplného hladovania?:-(
to podla sipeky to nie je dieta to je životny štýl!
maja sestra bola na rok v anglicku a pribrala tam 10 kil a ked prišla domov tak to všetko dala dole a ani nevie ako ja som si nevšimla že by sa v nečom obmedzovala...myslim že treba jesť všetko ale s mierou ved naše telo vie kolko potrebuje a ak k tomu pridame pohyb a pozityvne myslenie a tak mame vyhrane :)
simi, idem off....idem na chvíľku sadnúť pred telku, a potom sa pôjdem prejsť, keď mi to trochu vytrávi...Tak pá, držkaj sa!...
simi, nie, neskúšala som jej diétu, a ani som tú knihu nečítala...Ale počula som, že je výborná..
to čo som naposledy schudla . k tomu mi pomohla hlavne knižka Si viac než koľko vážiš. necitala si ju nahodou?
neskusala si chudnuť podla Sipeky myslim že je to vpohod e ale nedari sa mi............
simi, mňa ten chleba v tom bruchu strašne tlačí...naozaj tlačí...akoby som zjedla 5kg jedla:-(