Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
je tu niekto? Mám strašnú krízu:-(((((( Neviem prestať plakať, je mi hrozne:-(
kiky, veď mi to zmákneme:-) Dnes som bola ráno u psychologičky, bolo výborne:-) Usmievali sme sa, aj som relaxovala- pri hudbe, mala som zatvorené oči, a ona čítala a ja som si predstavovala tie veci..riešili sme aj ten môj jedálníček..povedala som jej o tom strachu, a že som začala jesť zasa všetko netučné atď..Takže dnes od rána sa snažím zasa nabehnúť na papanie..Ten strach treba prekonať, nebude trvať donekonečna..A je mi ľúto, že som ju tak podceňovala:-((( Ona sa PPP nikdy nezaoberala, skôr sa zaoberá deťmi, ktoré majú problém s učením, chovaním atď...Ale dnes mi povedala, že už naštudovala všetky knihy o PPP:-) Všetky, ktoré existujú..A ja som si myslela, že ju to moc nezaujíma.Ale mýlila som sa..
Teraz som sa asi po 2 a pol týž. odvážila, aj som trošku schudla, ale len trošku..
Alti, bola som si kúpiť ten banán, tak si potom na večeru dám:-)
Evelinka, a ako dlho máš tento problém?
aj ja trpim bulimiou.viem ake to je ked sa najes a hned mas pocit nutkania ist to vsetko hned vyvraciat.
no..budem sa snazit. a ak nie, tak to sem napisem, vy my vynadate, ja si to vezmem k srdcu, ale zas to dokaslem, zas mi vynadate a ked mi vynadate tak po stykrat, tak sa spamatam a zacnem. ok? :)
forever, ja som u psychologičky tak hodinu, hodinu a pol, ako kedy...a som rada, že ju mám! A teraz mi je ľúto, že som s ňou nezačala bojovať od začiatku, všetko som to nechávala len na ňu, sťažovala som sa tu, ako mi nepomáha...ale problém bol vo mne, ja som sa nechcela skutočne vyliečiť....Takže ani terapia nemala moc zmyseľ..A teraz, keď túžim byť zdravá, sú tie terapie úžasné, teším sa ne, napl´ňajú ma....Aj tie Tvoje budú také, neboj, len musíš robiť to, čo Ti povie...Nielen jedným uchom dnu, druhým von...!
Alti, mamka ma nekontroluje, čo jem, ale vždy nadáva, že nejem to, čo je pripravené...Lenže ja tie ich jedla nie som schopná zjesť, to ešte nedokážem..Takže jem stále to isté- jogut, kapučíno, zelenina, trochu ovocie a sem-tam tie sáčkové polievky...Alti, ale dobre...Tak ja tie sáškové zamením za normálnu zeleninovú...Mäso nepapám- to mi aj dr. vyčítala, a zároveň mi povedala, že je strašne tučné? Tak načo mi to hovorila?:-( Už spinkám, užila som tbl. na spanie, tak si zajtra prečítam nejaké tie receptíky...Ďakujem, pááá
ja sa tam uz nejak dokopem, hlavne, ze som konecne zdvihla telefon a urobila ASPON NIECO:) mam z toho vazne dobry pocit. ako dlho tie sedenia asi trvaju? hodinku?
Vyborne, jasne, ze k psychologicke pojdes. Sama uvidis, ze tie sedenia su fajn. Ale je velmi dolezite pre uspesnu liecbu, ze sa u nej nebudes na nic hrat. Jasne, ze nemusis hned na 1.sedeni vyklopit vsetky svoje bolacky. Neboj, ona je proficka a usmerni Ta. MUSIS tam IST, k voli sebe samej :o)
forever, ajoj, nemáš za čo:-)..som rada, že si použila tie kontakty, čo som Ti tu napísala...Neboj sa tam ísť!...alebo ak tam nechceš ísť sama, zober nejakú dobrú kamarátku, nech tam ide s Tebou..ale ja si myslím, že ty to zvládneš, si šikulka:-) Dakže idemeee!!!!:-)
Babenky, tak ja už idem, dobrú nocku..Pááá