Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj Igriska,
dlhsie sme sa tu nestretli. Co mas nove? Alebo niekedy pojdeme do odkyslenia a porecnime. Planujem zase tu "Tvoju" knihu vytiahnut a prelistovat.

Alternativa

Ti kamarati su stale v nasej blizkosti, len ich pre cosi nevidime, asi nechceme vidiet, citit. Moze to byt s tymi kamosmi aj tak nejako?

Alternativa

Ano Mishka, ta posledna cast poslednej vety je spravna, ver mi. Podme sa pozriet, ako je to s kamaratmi. Naozaj nie su? Jasne, ze su, len si ich odplasila tou hnusobou PPP. Vies, Mishi, mladi ludia maju svoje radosti aj starosti. A nemaju zaujem pocuvat to, cim zacina PPP - o tlstote, o tom, co sa nesmie jest, o tom, ze chudost je uzasna. Ved sama vies, ako sa to spusta a co je stredobodom nielen myslienok, ale aj rozpravania.

misha

igriska, mňa vôbec nič momentálne nenapadá, nemyslí mi to..Jediné, čo mám v hlave je chaos..Hladovanie, behanie až do vyčerpania, schovávanie jedla..ale aj nevzdávanie sa, nehladovať atď...:-(

igris

je to o prijoritach (bozicku ako sa to pise ;( ). Treba si ich urcit a podla toho sa zariadit. To vsetko uz mas za sebou. Vies , ze sa chces vyliecit, mat kamaratov, jednoducho "normalne" zit. Ale mas stale zo sebou aj jednu "blbu" chorobu , ktora ti to vobec neulahcuje , takze ....a teraz neviem co pisat dalej , skus napisat ,co by sa ti pacilo? ;)

misha

igriska, naozaj nemám žiadnych kamarátov- len na nete..Keď chcem aj niekomu zavolať, či by sa nešiel poprechádzať, nemám komu zavolať!