Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
A cítim sa úplne sama! Nemám žiadnych kamarátov (len jednu kamarátku- a tú stále nemôžem otravovať, má svoju rodinu), von chodím každý deň sama, už ma to takto nebaví:-(
taaaak mishka a teraz sme na teba dve :))))/ teda dufam ze Alternativa je este prihlasena /, co sme si minule pisali ? ze jedlo za to nemoze ale choraba , tak sup sup a zabojovat
Alti, ja chcem zomrieť:-(
Alti, ani poriadne neviem, čo mám napísať:-( A aký som mala deň? Hrozný..Hrozný vďaka jedlu..
Ta otazka ze preco bola pre Teba, Mishka. Co mas nove, aky si mala den?
A preco uz nemoze s jedlom vydrzat? Povies mi?
Netka,
len ten, kto sam skusil PPP alebo bol v jej blizkosti vie, aky obrovsky uspech su 2 tyzdne bez negativnych prejavov. Si vyborna, len tak dalej. A tych dni bude pribudat, urcite. Pytas sa na viac problemov, ze co s nimi, takze: tazky zaludok po najedeni - skus ist po najedeni von, na prechadzku za kazdeho pocasia, malo by Ti zjedene stravit rychlejsie. Ak mas aj bolesti, bolo by rozumne ist k lekarovi -gastroenterologovi /lieci zazivaci trakt/. Mala by si poznat pricinu problemu. Lebo nicenie okrem ineho aj zaludka bolo zrejme dlhodobe. Ako na to nemysliet? Musis zamestnat svoju hlavicku inymi myslienkami, to je jediny sposob. Je to narocne, ale da sa to naucit nemysliet na PPP. Vies, PPP nie je stred vesmiru, hoci tato diagnoza chce taka silou-mocou byt. Nedovol jej to.
anka, ahoj...:-(Ja to s tým jedlom už nemôžem vydržať:-( A ty ako?
mishi,ahoj,ako sa mas?
Alternativa, Teba sa chcem spytat, lebo vyzeras dost mudro :)
Takze uz dva tyzdne som nezvracala, to je u mna velky pokrok, ale zakazdym ked sa najem mam tazko na zaludku. odolavam, ale bojim sa, ze sa neovladnem a pojde to von. nejem velke porcie, take akurat. prestanu tie bolesti niekedy vobec? ako nemam na to mysliet? dost ma to vycerapava a som nervozna.....