Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Alti, ale aj keď sa nebudem izolovať, budem ok....ani vtedy nebudú kamaráti, lebo nemajú byť akí..Naozaj tu nikto nie je...
Mishi, podme k tym kamaratom. Tym, ze si sa utiahla do seba, to si myslis, ze nebol dost dobry odplasovac? Ale len docasny. Lebo ked sa zacnes prirodzene tesit z malickosti, tak to bude na Tebe vidiet a ludia budu radi v Tvojej blizkosti. Pravda, musis byt aj Ty v ich blizkosti, inak komunikacia nefunguje.
Igriska, u mňa ešte stále prevládajú prehry...
igriska, ideš spinkať? tak dobrú nocku a pekné sníčky a príjemný víkend.
Casto mam pocit, Igriska, ze v tychto temach ako odplasovac fungujem ja. Vies, nerada placem, treba sa snazit problemy riesit. A dievcata si chuc casto LEN poplakat. Ten plac chapem a je potrebny, len nesmie dlho trvat. A musi nastupit vlastna aktivita. Tak sa bojuje s PPP. Myslim, ze prave Mishka to uy vie, ma s nami spravny vztah a pozna nas. A je bojovnicka, urcite. Musi sa naucit, ze aj malilinke vitazstva vystriedaju prehry a zase pridu vitazstva. Ale tych prehier, zlych pocitov, depiek bude stale menej a menej.
Neodplašila igriska...a Alti, nemám pomalý PC:-(
dobru noc, aj tebe Mishka a drz sa :)
Alti, oni naozaj nie sú. Mám zo základnej školy len jednu kamarátku, a zo strednej tiež len jednu (len ona bola z toho mesta ako ja), ale s tou sa vôbec nevidím. Naozaj ich viac nie je:-( A ja som PPP nikoho neodplašila, pretože som PPP dlho tajila. Kamaráti o mne nič nevedeli, pretože všetko bolo ok- škola, závodný šport, všetko sa mi darilo..Nikto si ani nepomyslel, že by som mohla mať problém..Z ničoho nič som prestala chodiť medzi ľudí, venovala som sa zrazu len svojmu telu, chudnutiu...Prepáčte mi, že tak divne píšem, nedáva to vlastne ani zmyseľ, ale naozaj mi nejed rozmýšľať...:-(
Alti , veru treba odkyslovat :), Pista mi chyba ,aby ma vyprovokoval, on to vedel tak nenapadko :)
ahoj Alti :), dufam ze som ju neodplasila :(