Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

A co keby si si kupila ucebnicu nemciny pre samoukov a cielene kazdy den napr. 2 hod. sa ucila do terminu kurzu? Ako sa budes tesit, ked pojdes do vyssieho levelu.

Alternativa

A ktory stavitel sa bude prizerat, ked mu ktosi, vlastne cosi /ta hnusoba PPP/ ruca tie prve tehlicky z planovaneho domceka zvaneho zdravie? Tak ktory? No, blbec a to Ty nie si. Takze sa mobilizujeme a pojde to zase. A Mishka, ked povies BOL, to znamena, ze aj je, lebo aj niekolko hodin pokoja, vyrovnanosti a mozno po rokoch pocitu stastia je uzasny a zostava v Tebe. Cize ziaden min. cas, stale ides dopredu.

Alternativa

Ako sa mi to javi, nechodis pravidelne do skoly. Potrebujes si zaplnit den, Mishka. Termin na kurz je premeskany, ale zrejme v januari novy zacne. Tak si to dobre poznac, lebo premeskanie nie je argument ale vyhovorka :o).

misha

Alti, tak možno maličký krôčik tam je...alebo pred dvomi dňami BOL? Mám pocit, že sa to začína zasa rútiť ako domček z karát..tie základy, čo som trošku postavila- sa rúcajú:-(

Alternativa

Babulka, skusme sa porozpravat o cinnosti, akejkolvek, ktora Ta zaujme. A to by nemala byt PPP. Uz Ta nicila dost. Vies, Mishka, ja fakt neklamem. Cize ked vidim pohyb vpred, tak ho fakt vidim. Co Ty na to?

misha

Alti, nehýbe, vôbec sa to nehýbe....keby som tak mohla ísť do nejakých kúpeľov, kde sa zaoberajú jedlom, obezitou, to je jedno, ale kde by sa zdravo, pravidelne papalo, neprejedalo...ale nie psychiatria:-(

Alternativa

Dobre, berme to, ze zijes na samote. A nechces tam zostarnut :o). Co pre to treba urobit? Zdvihnut prdelku a ist medzi ludi. A kde tych ludi mozes stretnut? Napr. na kurze nemciny, o ktorom si mi raz napisala, teda mala si taky pekny plan. A co je s nim?

Alternativa

Boli dni, tyzdne, mesiace a mozno aj roky v Tvojom zivote, ktore boli plne len prehier. Teraz to tak nie je, ved to vidim aj z webu. Cize hybe sa to Mishka k lepsiemu, je to jasne. Ty to mozno nevidis, ale my "neutralni" ano.