Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Tak to neviem, či som vítaný, ale v podstate, čo sa týka tejto témy, tak som pozitívne naladený. Ale rád by som si písal, tak ak vám to nevadí by som sa pridal. Len sa mi zdá, že je to to taká babská záležitsť, tak neviem, či je tu vítaný muž
pete, stačí odpoveď, že zle?:-(
Alti,
chcela by som moc, aby mi doma pomáhali?:-((((((( Aby boli doma len základné potraviny? Aby mi nedávali stále jedlo pod nos?:-(
Vitaj pete, my tu tiez istym sposobom depkarime, kazdy pozitivne naladeny cloviecik je v tejto teme vitanz :o)
trošku som pečítal, ale neviem dokopy nič a nechce sa mi teraz všetko čítať´. Misha, asi by bolo hlúpe sa ťa pýtať ako sa máš, že?
Alti, prejedla som sa:-(...to bol ten zlom:-(
Ahoj alti, ahoj misha, som sem teraz prišiel napísal na depky a teraz som vás tu našiel. Hneď si prečítam o čom sa bavíte a napíšem vám.
OK
A aky zlom nastal vcera, preco sa to tak velmi zhorsilo? Skus to definovat.
Alti, musím Ti niečo napísať do mailu, tu nemôžem:-( za minutku to máš..
Alti, od včera je to zasa zlé, veľmi zlé:-( A mám nutkania si rezať ruky, niečo ma núti to robiť..