Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

pete

Ver, či never poznám to, čo píšeš. Dobre si to vystihla. Veľmi dobre. Ale to je asi z psychickej nevyrovnanosti, nie? Tie kurzy prebiehajú tak, že ti v lekciách posielajú slovíčka a vety, čo sa máš učiť a potom dostaneš test. A musíš sa tam pravidelne prihlasovť a venovať sa tomu, aby si išla ďalej, inak ťa vyhodia. Myslím, že je to nejak tak

misha

pete, viem, že by som sa mala zamestnať...ale ak sa prejem, nič mi nepomáha, nič ma vtedy nezaujíma...a keď hladujem, som zasa rada, ak som veľmi zamestnaná a nemám ani minútu voľno..A tie kurzy cez net- ako to prebieha?

pete

Ani to nechcem písať, iba by som si to pripomínal. Taká melanchólia alebo niečo také. Neviem, či to poznáš.

pete

Misha, vieš, ťe existujú aj kurzy cez net? A zadarmo. Ak chceš, skúsim ti pohľadať nejaké stránky. Nič nerobiť nepomáha, ak ti je zle. Možno, keby si si robila nejakú zaujímavú činnosť, ktorá ťa baví.čo ťa baví?

pete

Tak ani neviem ako som sa mal. Trochu smutný, trochu unavený. Konečne som doma a som rád, že si tu píšem s vami, lebo rozprávať sa mi nechce. Aj vy poznáte ten pocit, že sa vám nechce hovoriť, ale písať áno?

misha

pete, dnes som nerobila nič..ani neviem, ako mi ubehol deň..Bola som len hodinu a pol sama na prechádzke, to bolo všetko....a na tú nemčinu som chcela..