Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Tak pockaj, mila moja. Dufam, ze to malo byt CPALA som sa prehanadlami. Alebo ako to je?
pete, keď som mala 12r chcela som trošku schudnúť- asi tak 3kg. Lenže v ten deň som si akurát prečítala článok v časopise o anorexii a bulimií a bolo to..Začala som potajomky zvracať- len občas, a nikdy som sa neprejedla, len som to vždy skúšala dať von (aj tak to neišlo), nadmerne športovať..Váha ale stále kolísala...to bolo bulimické obdobie..( ale vtedy som ešte nevedela, že je to choroba, že mám problém)...Je to nadlho....no, a rok je to anorexia-restriktívny typ (čisto len hladovnie, a teraz purgatívny typ anorexie - to znamená, že nejem, ale ak sa aj najem, buď to vyzvraciam, aby som nepribrala, alebo sa cpem preháňadlami...
A ked raz, konecne budem mat moooore casu, tak sa mozno do toho esperanta pustim. Mozno sa najde niekto, kto si so mnou pokeca v esperante :o)
Tam je aj link na esperanto. pred dost vela rokmi som bola presvedcena, ze esperanto ma buducnost. Ved ako k tomu pridu deti napr. v SR, ze nevedia od matky ziaden svetovy jazyk:o)? No, pomylila som sa s tou perspektivou esperanta. Vraj nebol zivy...alebo niektore velmoci sa nechceli vzdat svojej svetovosti :o)?
Misha, ako si sa k tomu dostala? Prečo máš tieto problémy? To asi nie je len tak, nie?
A zasa som nervózna:-(..Dala som si radšej tabletku na spanie, dúfam, že do hodiny zaberie:-(