Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

..to mám chodiť ku psychiatrovi iba kvôli liekom? Veď mám fajn psychologičku, to stačí..Ja tie lieky nechcem:-(.
Mishka, urcite poznas tieto vety. Vies, desiatky rokov som robila klinicke analyzy, spolupracovala som so psychiatrami. Naozaj viem o vyzname psychiatrickej liecby aj ucinku antidepresiv dost na to, aby som trvala na mojom nocnom nazore : su stavy, kedy je liecba psychiatrom nevyhnutna. Pociatocne stavy PPP sa daju zvladnut pomocou psychologa a vlastnou volou, ale viac rokov trvajuca diagnoza vazne zasahuje cely organizmus, predovsetkym psychiku. Preto treba antidepresiva.
Utriedim si myslienky a napisem strucne o antidepresivach neskor. Pytas sa na lexaurin : ukludnuje, ale NERIESI zakladny psychicky problem pri PPP - nadmerne uvolnovanie serotoninu. Cize mal by Ta v danom momente aspon trochu upokojit, ale nie je na dlhodobe uzivanie pri PPP.

anka

mishi,aj ja idem uz off,ale neviem co je horsie,vies asi tak-z blata do kaluze...maj sa a mes to v rukach len TY,nikto iny,ziadna samotka nebude,ale aj ja by som chcela niekde daleko ujst,nic necitit,nevidiet,nepocut,neriesit,proste jeden den bez tohto...

lenuska

prosim vas...tie lieky co su na bulimiu ale nie su na predpis..vraj sa daju kupit v lekarni bez predpisu..su tiez ucinne?? ja uz dalej nevladzem..k doktorke nemozem zajst..tak som rozmyslala nad takouto alternativou...myslite ze pomozu mi aj tie?? :( :( :(

misha

anka, myslím, že je lahšie sa vyhrabať z anorexie, než z bulímie..Už mi to celkom išlo, ale zrazu- tretí deň mám bulimické sklony- neviem to ovládať:-(..zastaviť:-(

misha

A asi s tými liekmi pôjdem naozaj niečo urobiť:-( Možno, keby som bola psychicky ok, že by som nemala ani také bulimické fázy...že by som bola vyrovnaná, ja neviem...
Alti, keď tu budeš, čo hovoríš na Lexaurin? Ten by nepomohol? (hoci to nie je antidepresívum)