Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Alti, ja som stála na zastávke, a ešte som rozmýšľala, či nastúpim do busu, alebo sa vrátim domov..Hanbila som sa pred ňou, neviem, či som pribrala za ten víkend- a koľko..Ale potom som si povedala, že kašlem na to, že ju dnes potrebujem, lebo piatok a víkend boli zlé:-(...
Alti, a musím si každý večer napísať, čo zjem na druhý deň..a potom jesť len to, čo je na papieri. Lebo keď si dám napr. cukrík po obede, už to cítim ako zlyhanie..potom nasleduje napr. olovrant, a už sa tie výčitky len obaľujú..večera..a prásk..a keď si dám potom ešte niečo...tak :-(
Dnes ma bolí žalúdok- plány nevychádzajú, ale dnes si nachystám ten jedálníček na zajtra..A vidíš, teraz by sa mi tá dietologička hodila ako soľ, lebo viem, že budem jesť len samé blbosti, po ktorých budem aj tak hladná...škoda, že bola taká "divná"..
zuju, a keď idem do obchodu, ešte to v hlave mám...že vždy si zoberem tú čisto-bielu, lebo má najmenej kJ..Ale je pravda, že by som si dala skôr nejakú ochutenú, ale také jogurty mi naozaj ešte nejdú..
Iriska, a hej..Aj si myslím, že pre tie črevá to bol šok. Cítim sa fyzicky asi tak, ako oni teraz:-(
Babulky,
obidve ste ma velmi potesili. Tusim zacinate pocuvat nielen ludi vo Vasej blizkosti, ale hlavne same seba, vyborne. Najlepsie sa ucime na svojich chybach, to je jasne. Ale nerobme tie chyby zytocne :D. Cize uz Mishka a dalsie dievcata vedia, ze prehanadla fakt nema zmysel jest. Ak budete mat v strave dost vlakniny, ovocia a zeleniny, urcite sa crevka naucia na pravidelne vyprazdnovanie. A neruste Vase sedenia so psychologmi, chodte "aj ked budu sekerky padat".
Zuju,
trosku poveget, bude dobre. Pa
cau iris:
Misha, moj priklad, nevedela som si den predstavit bez karnitinu ci caju na chudnutie, uz to nemalo ani ucinok ale potrebovala som to urobit. Az mi raz dosli a ja som nemala moznost ich kupit. Jaj zrusili mi obchod Muscle and fitness v Presove a do Kosic sa mi nechce. Prve dni som myslela ze ma urve... ale postupne chut na ne presla, dnes mam karnitin v skrinke a asi ho vidim, lebo za par tyzdnou bude po zaruke. Ked vyhodis prehanadla, nebude prve dni lahke, tak ako ked som to urobila ja, ale casom chut na ne ubudne, len to vydrzat
iriska, lenže si zasa hovorím, čo ak príde zasa deň ako bol víkend, keď som stále jedla? Vtedy sa zídu:-(..Ale už tie intervaly predlžujem, aj psychologička mi to povedala...A tiež sa už nevážim každý deň, ale tak raz za 9-14dní.
Zuju, ja dnes nenájdem takú chvíľku, od rána ma hnevajú preháňadlá, som trochu "vedla", ale do večera snáď niečo objavím...Možno sa mi trochu ulaví a pôjdem sa aj prejsť, ale to ešte neviem...Ale Tvoja chvíľa s rozprávkou vyzerá pekne.
a ani to nemalo taky ucinok,ako sma pises.dat si ich ked vikend bol davno fuc.zbytocne si davas vnutorne facky a chudata creva ani nevedia za co si ich zasluzili.
to bude dalsi krok vpred,misha.zober ich a vyhod a nerozmyslaj pri tom ci ano alebo radsej neskor.chod a vyhod rovno do kontajnera pred panelakom.pravda je,ze si nicis crievka aj vsetko.prehanadla su svine s prepacenim.v tomto pripade su take hnusoby.