Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

zuju

Misha: vobec to nie je moc, uvar si zemiaky v supke a zjedz aspon dva, nedaj si ich hned za polievkou, mozes pockat, ale nie do vecera

zuju

ja dnes:
07.30 rozok s maslom a sunkou, Deli guarana MNAM
09.30 jablko
1130 Deli guarana
13.20 karfiol na smtane, tri kusky klobasy a psenicne cestoviny
15.30 smotanovy jogurt
17.00 par lyziciek zemlovky /nechutila mi, preto som vam ju neposlala/ a pol krajca chleba s maslom
A idem pit lebo bolo minimum

misha

zuju, ja som ich nezabudla napísať, ale vylúčila som ich..?..alebo teda radšej zemiaky a nie polievku? Ale obidvoje sa mi zdajú moc..:-(

misha

zuju, ale môžeš na to tak pozerať, pretože tiež mávam také dni!!! (a treba im zabrániť. Len som zbadala, že vždy 7dní pred menzesom ma chytí žravka, a tak za 2dni to prejde)
A trošku sa to sem hanbím písať, pripadá mi to veľa:-(...Ale asi len mojému chorému "ja"...

misha

Iriska, akurát som si na to spomenula, ako to minule dopadlo...Tak asi idem hneď..veď keď mi bude zle, vrátim sa domov..
Takže mohlo by to byť zajtra takto?
R- krajíc chlebu so syrom
D- banán (idem si ho kúpiť)
O- tanier rajčinovej polievky
Ol- kus zeleniny
V- jogurt
A zasa ma začína bolieť ten žalúdok:-( Zabudla som si "zaklopať":-(

zuju

Mishi pis co si zjedla, aj tu na net, zajtra tu ale nebudem robia nam plastove okna, takze izba bude hore nohami, a pocitac nezapnuty. Pokusim sa na tvoj jedalnicek pozerat nie ako bulimicka / pisala som o tom probleme dnes na zaciatku, ale keby bolo by dobre keby ti poradila aj vyliecena anorekticka