Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

iris

misha,ked ta napadne dobra vec,tak sa pre nu hned rozhodni a dalej to nerozpitvavaj,ale hned urob,lebo casto sa to zrazu prepne a rezignujes z toho,co ti moze pomoct.pamatas,ako ta nasa spolocna prechadzka.ostala mi z nej mapa slovenska,takze nikdy na nu nezabudnem XIXI

misha

Zuju, a ako to tak fakt vidím, urobím si iný jedálníček, a henten Tvoj si nechám, keď to bude s jedlom už lepšie..Lebo teraz mi teplé jedlá vôbec nejdú..

misha

iriska, aj na mňa sa už nalepilo:-(..no, je mi o trošku lepšie, už tie bolesti prechádzajú, tak asi fakt pôjdem na tú prechádzku..

Alternativa

Zuju, kamosi sa neurazaju :D. Moja mailova adresa je takmer neotvaratelna z prace, ak si na to myslela :D. Jasne, ze som zvedava, ale prcham mimo pracu a vecer budem doma az neskor. Taka som ja tulacka, pa

misha

zuju, mám to zapísané!!!
Ale mohlo by to byť zajtra takto?
R- 40g celozrnného chlebu s nízkotuč. syrom
D- banán
O- rajčinová polievka (brokolicu nemáme), a trošku zamiakov
ol- napr. paradajka
V- trochu cestoviny so zeleninou?
Ale ako sa tak na to pozerám, nemám šancu:-(

iris

vidis,mishi.a ani si ich nenaucis normalne pracovat s obsahom.potom si budu plnit svoju ulohu normal a ty nebudes mat taky pocit plnosti.a nebude sa ti to nikde ukladat tie latky z criev.viem o tom.uz sa na mna nalepilo nieco.a aj prechadzka vonku a chodza alebo beh zlepsuju cinnost criev.

Alternativa

Akoze urazila. Ved mne musis poslat, urcite, milujem ju. A ta altiposta bol typ, aby si neplatila postovne :D. Tak uz je to jasne, ze dnes Ti z tej zemlovky vela nezostane, hi, hi.