po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

kappi

ja s priateľom sme si dali prvú pusu taku fajnu po troch dňoch chodenia. bolo to super :) a prvý sex skoro po pol roku. a už sme spolu rok a funguje nám to zatiaľ bez problémov :)

totojelennick

My sme boli kamarati, ja som ho tajne milovala, no on v tej dobe este na baby velmi nemyslel :) potom dva roky pauza- vobec sme sa nevideli (odisiel na VS do ineho mesta) a po dvoch rokoch sme sa stretli a bol uloveny. Bozky padli pri luceni, v ten prvy vecer a sex cca po dvoch mesiacoch.

mia

ja som sa s mojim priatelom bozkavala asi pri druhom stretnuti, chodili sme spolu dva mesiace,a rozisli sme sa...ale po case sme sa znova stretli a akosi sme neodolali tak sme mali sex a od vtedy sme spolu stale

airiana

dafdasfdsafas, takze preboha prosim ta,samozrejme ze divny niesi, kazdy si svoj vztah ci uz je to prvy alebo nie zacina tak,ako to on a jeho partner citi,netreba sa hned pustat do toho,treba tomu nechat volny priebeh a uzivat si tempo ake mu vyhovuje... neponahlaj sa do nicoho ked nechces a len sa citis blbo za to ze druhi sa hrnu okamzite, je to tvoj zivot no tak mysli na to co je pre teba to najlepsie a co ti vyhovuje,nie na to co hovoria a robia ostatni...viem o com hovorim, tiez nie som z tych prilis spontannych ludi a bozkavali sme sa po asi 2 mesiacoch...podotykam ze decko urcite nie som,ale my sme sa neponahlali,teraz sme spolu uz takmer rok a sex pride az ked to budeme tak citit obidvaja, ja len tolko, v kazdom pripade rozhodni sam ako ti bude najlepsie ...vela stastia :)

palacinka

taakze my ked sme sa zoznamili s mojim priatelom tak dlho sme sa len tak stretavali akoze kamosi..najprv som ja nechcela nic viac a potom bolo dlhe odlucenie az mi zacal chybat..a nedavno sme sa dali dokopy na zaklade mojej iniciativy..a myslim si ze pusa by urcite mala padnut hned na zaciatku, ved predsa je to zakladny prejav toho ze ten druhy ta pritahuje, aj u nas to bolo tak..sex je uz individualna vec, u nas este nebol ale to sme spolu len mesiac aj nieco, ale uz sa tesim:)

cica987

Ahojte... ja som sa s mojim priatelom poznala skoro 2 mesiace.. zo zaciatku ma ani nenapadlo zeby sme mohli nakoniec skoncit spolu. no nejake sa podarilo a ja som stzrasne rada. prvy bozk sme si dali ked sme zacali spolu chodit.Sice uz tyzden pred tym sa chcel somnou vylizat..aj ja som strasne chcela.. ale bala som sa lebo 2 mesiace pred tym ako sme sa spoznali som sa poznala s jednym chalanom, myslela si ze s nim zacnem chodit a vylizala som sa s nim.. a on zacal o mne rozhlasovat reci ako keby som bol najvacsia k.... moj priatel sa ma na konci vecera, co som mu odolavala spytal, ci s nim nechcem chodit, lenze mal vypite.. a ja takisto.. sice uz sme boli triezvy.. ale aj tak.. ja sprosta som mu povedala ze ci sa ma to nemoze spytat ked nebudeme mat vypite.. asi sa namna vtedy trosku nahneval.. ale napisala som mu sms ze to neznamena ze s nim chodit nechcem.. a tak sa ma o tyzden opytal znova.. a ja som mu cela natesena povedala ze chcem.. a hned padla aj prva pusa.. bola som ako v siedmom nebi.. a este stale som a zachvilu mame 5 mesiace.. sex este nebol, a pre mna to bude prvy krat :-) a nech si mysli kto chce co chce.. viem ze ho lubim a aj on mna :-)

hefa

1 stretnutie pusa,to som ho odstrcila,potom 3 mesiace kamaratstvo,potom sme sa dali dokopy-hned boli bozky,milovanie po 3 mesiacoch-bolo to pre mna 1 krat a velmi si cenim,ze to mily vydrzal,lebo hned po 2 tyzdnoch,ako sme sa dali dokopy,tak sme stravili spolocny vikend len my dvaja a aj ked ho to stalo dost premahania,pockal,kym som to chcela aj ja.:)

madman

s drahym sme sa bozkavali a den na to zacali spolu oficialne chodit (i ked ja som si to nemysela, ale podla vsetkeho on hej) a sex hned den po oficialnom zaciatku ... nemohla som cakat, stretavali sme sa dva tyzdne a ani sme sa vzajomne nedotkli, potom som uz nevedela odolat ...