mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
bozkávanie na druhom rande, sex asi po mesiaci :-)záleží aj od muža...aký je aktívny...a ako vzrušuje
bozkávanie na druhom rande, sex asi po mesiaci :-)
bozkavanie na prvom rande sex po pol roku..
ahoj asi som trosku divna ale chodila som s priatelom 5 rokov a nemali sme sex a teraz som s mojim manzelom pred svadbou sme sa poznali 3 roky a tiez sme nemali sex az v svadobnu noc a bolo to to najkrajsie co clovek moze prezit a neni som ziadna zastankyna sexu az po svadbe ale len vtedy maj sex s chlapcom ked si nato pripravena a vies ze ho strasne lubis a aj on teba
ja som sa bozkavala s mojim frajerom hned na druhy den,ked si trosku dal do nosa...:D ...ale ma to prepacene,pretoze oslavoval nas zaciatok vztahu....;) no a sex ani niic podobne este nebolo...neponahlame sa nikde...aj ked vieme vsetci ake to je tazke,ked sme zamilovani:D ale zatial sme stastni aj taak....s pusinkami,objatiami,dotykami a pod.....;)neviem sice,kedy sa budeme prvykrat milovat,ale viem,ze to bude vynimocne,pretoze to bude sniim....s clovekom,ktoreho naozaj lubim...:):) a uz teraz sa tesiim na tu prekrasnu chvilu....:))))
niekedy sex aj v prve rande a bol z toho vztah na 5 rokov
po 2 tyzdnoch a sme spolu 4 roky
lolili to akoze lutujes, ze si sa nevyspala s nejakym opitym chalanom, ktory si ta zrazu vsimne lebo citi prilezitost??? Kolko mas rokov prosim ta? 15-16? Chlapec si len chcel... viesco.
ahojte ja som bola zalubena do jedneho chalpca sice bol odomna o tri roky starši velmi ,ale sa mi pačil..neviem či som sa ja jemu tiež alebo to len na mna hral ,ale asi pred mesiacom som sa s nim stretla na jednej party a po par pohladoch a par poharoch alkoholu a par objatiach sme sa začali bozkavat...potom mi navrhol že pojdeme do jeho stanu a porozpravame sa že nič ine nechce ..taq som šla ...samozrejme v stane sme sa začali rozpravat a padali dalšie a dalšie bozky ...viditelne sa mu to pačilo a on mi ich opatoval...chcel aj viac ale ja som nechcela !!! povedal mi že ma velmi lubi už dva roky a že či s nim nechcem chodit ja som bola ticho (lebo vedel že sa mi pači aj iny chalan )a som mu povedala že mam rada aj jeho ale ten druhy je ku mne lepšia lubim ho ...povedal som mu že je sukničkar ,potom som sa mu vysmiala do oči lebo som mu vobec neverila...ešte sme sa chvilku bozkavali a potom som odyšla a on somnou...na dalši den som myslela že bude poriadne naštvty ,ale nebol a povedal že ma len skušal...keby sa ma rano spyta že či s nim chcem chodit taq by som povedala ano lebo večer sme trochu pili i ked iba do nalady ...teraz som zistila že ho lubim viac ako spominaneho druheho chalana,ale už s nim nebudem až na dalši rok!!!chcela som to s nim vyskušat (vyskušat všetko) ale asi som prepasla svoju priležitost...