po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

baby

ja mam kamarata, ktory je strasne hamblivy, chodi s babou ktora je tiez hambliva, teraz su spolu cca 3 roky a na zaciatku sa tiez hned nebozkavali, dokonca ani po pol roku, pusy boli ale nie bozkavanie, mne sa to zda divne ale im to tak vyhovovalo a spat zacali spolu asi po roku.

uff

lxx-nehccem byt zla,ale tebe to pride normalne??Po 4 mesiacoch vies,ze ci ho milujes???Vies vobec co znamena MILOVAT???A uz sa chystate na sex???
Neviem,ale mne to pride vsetko strsne rychle a skoro..
asi som priliz out... :(

moisha

Noooo... poznali sme sa cez internet asi mesiac, pri prvom stretnutí bolo bozkávanie a asi o 3 mesiace na to na Silvestra sex- teda riadne veľa sexu :)) a chodíme spolu doteraz, vyše dvoch rokov...

hotbaby

hm ,,,,spoznali sme sa 3 tyzdne kamosi,,,ked sme zacali chodit tak hned bozk a ptoom sex po 5 mesiacoch,ja som chcela po 6tich ale nedalo sa vydrzat ;-)

marCOS

ja som sa s mojou bozkaval asi po 2 hodinach co sme sa spoznali skoncili sme spolu v posteli ale len sme sa maznali,,,sex prisiel po 2 tyzdnoch,,taze tak no

victory

ja som sa so svojim súčasným partnerom bozkvala este pred tým ako sme spolu zacali "chodit". stretli sme sa nahodne, aa mohli spolu byt celuucicku noc, kedze sme nocovali v rovnakom zariadeni...nas spoločný večer začal len taak,rozhovorom, neskor tancom, pretancovali sme niekolko hodiin aaa potom rozpravali do raaana,ked ma medzitým pobozkal, bol to krasny nečakaný bozk a do raana ich bolo este par...ostali sme v kontakte, hoci ja som neverila, ze z toho nieco bude...po dvoch mesiacoch sa na cely mesiac odmlcal aa ja som sa z toho davala trosku dokopy, keed sa potom zrazu ozval a vysvetlil, preco sa neozyval a taaak,a potom sme sa stretli aaa odvtedy sme staaale spolu...bolo este niekolko pekných večerov s pusinkami, kým sme to tak oficiaalne zmenili na vztah aaa odvtedy su bozky eeste krajsiee..dokazeme sa bozkaavat a mazlit celu noc aa ja ho strasne lubim...aa hoci sex este nebool, nevylučujem,že sa to pomaly blíži :)

amy389

ja som sa bozkavala na druhy den a sex sme mali po 2 tyzdnoch ale ani jeden z nas si to poriadne nepamata :)))) ale aj tak to nelutujem teraz je nam super

zuzka_m

noo ja som sa bozkavala hned prvy den ale zato prvy sex sme mali az po 1 roku a 4 mesiacoch... a nelutujem, premna to bolo po prvy raz asi preto sme aj tak dlho cakali ale bolo to uzasne uz len preto ze sa mame radi...

stevko16

pre drakenko:
kolko si mal vtedy rokov? ked si ju po prvý krát pobozkal?

...Poviem ti to takto:
Ak chceš chodiť s nejakou babou tak bozkávanie patrí k najkrajším záležitostiam ( s vínimkou pettingu a sexu)
-Napríklad ja som mal len taký románik na lyžiarskom...
-Spoznal som jednu fakt nádhernú babu ktorá chodila do triedy s mojím bratrancom a tak nás zoznámil na lyžiarskom...nikdy predtým som ju nevidel....
Tak sem sa zoznámili, trošku sme po sebe pokukovali, usmievali sa jak "šlahnutí" :))
..myslím že na 3 ďeň na lyžiarskom sme boli(chalani) u báb na izbe kde mala postielku aj ona, a mali sme ísť dole dna večeru, a ona šla predposledná a ja posledný, keď tá osoba pred ňou vyšla z dverí a v izbe sme ostali len mi dvaja, otočila sa a dala mi sladkú pusu :))

Potom sme sa na večeri robili akože nič a potom sme spolu strávili nádherný večer...len sme sa bozkávali a bozkávali....je to fakt krásne...
A po lyžiarskom pápá...ona má 22 ročného chalana a ja som bol asi len taká náhrada....
ale nemám jej to za zlé, chápem ju ale nikdy na ňu nezabudnem ...hlavne na tie bozky.....