mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
Poznali sme sa 6 mesiacov, chodili sme spolu s tou istou partiou na diskoteky, po tych 6 mesacoch ked sme mali prve rande sme sa bozkavali(ale nas vztah sa zacal vyvijat uz postupne pocas tych 7 mesiacov ked sme sa blissie spoznavali).
Prvy sex bol po pol roku a sme spolu zanedlho 7-my rok
No ja som sa dala dokopy s mojim partnerom po asi 3 mesacnom pisani cez net. Bozkavali sme sa na prvom stretnuti a sex sme mali po 2 mesiacoch... A sme spolu uz 8 mesiacov :)
S MOJIM SOM SA STERTLA PO 4 MESACNOM PISANI NA INTERNETE... PRVZKRAT CO SME SA VIDELI, SME SA AJ POBOYKALI A DALI DOKOPY :D PRWY SEX BOL O 3 MESIACE NESKOR ..A SOM S NIM STALE DODNES :D
Ja som zazila svoje prve bozkavanie v 18 a to s mojim prvym a verim, ze aj s mojim poslednym terajsim priatelom a to po 3 mesiacoch chodenia. Prvy sex sme mali po 2 rokoch (v den nasho zasnubenia) a bolo to krasne, ten pocit, ze to robite s clovekom ktory vas lubi a vy lubite jeho :o)
bozkavanie na druhom rande a sex na tretom
Boskávanie na druhom rande, sex po pol roku. Sme spolu 13 rokov, z toho 10rokov manželia a výsledok 3,5ročný synček
bozkavanie na prvom rande...sex po 3 tyzdnoch
prvy vztah bozk na prvom rande sex po pol roku druhy vztah bozk na prvom a sex po osmich mesiacoch a ostatne dalsie najprv sex a potom chodenie