mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
A teraz sa trosku vratim, k tvojej otazke. JA napriklad som mala strasne skaredy zazitok, s mojeho prveho francuzacika. A preto, som sa pri mojom terajsom frajerovi toho dost bala. Prislo to po mesiaci, ked som si bola uz na sto percent ista, ze to chcem, a ze som pripravena. A myslim si, ze to tak bude aj pri prvom sexe. Nie take, ze si povieme, ze po mesiaci bola pusa, po roku, sex. Proste az budeme pripraveny. Moze to byt aj o 10 rokov. Nemusis sa bat. Je to normalne. Su proste ludia, ktory sa boja. Ale urcite, aj u teba to pride, neboj.
ja sa s mojim chalanom pozname uz od mala, mno teraz je asi mesiac aj pol co spolu chodime:). nezavazne sme si raz dali pusu.. a preslo od vtedy vela casu, a az teraz sme sa dali dokopy.. a podla mna pusinkovanie je uplne normalne.. ved je to krasne.. a pusu sme si tiez dali skor ako sme spolu zacali chodit..
ale ved jasne ze nie vykusovat sa na prvom rande..ja to skor beriem tak ze chodenie zacina pusou ale pred tym si s tym clovekom, poznas ho, spoznavas sa, chcete sa.. a potom padne pusa a je to oficialne..
Jeee, to je pekné =))))
No ani u mna nezacal nas vztah bozkom,a to mam nad 20,teda valstne bol v tom bozk:)...prvykrat,ked ma pobozkal-to bolo na 2 stretku,tak som ho odstrcila,ze este neviem,co chcem,nasledovalo 3 mesacne chodenie von v rovine kamaratstva-ziadne pusy ani rucickovanie sa,len sme sa spoznavali a po troch mesiacoch isiel na mna tak,ze iste mi je zima,ze mi zohreje ruku,xixi takze zacalo to drzanim sa za ruky,ale bozk nasledoval asi po 5 sekundach:)-no a tak sme sa dopracovali az k "oficialnemu"chodeniu:)
Tak ja som sa mojej priateľky spýtal či chce so mnou chodiť a nemal som 12 ;) Je to dosť divné, viem.
Keďže pre oboch je to prvý vzťah, nezačali sme bozkom. Bozkávanie začalo až niečo po mesiaci, sex ešte nebol (sme spolu 10 mesiacov).
A čo sa týka toho že chodenie sa začína bozkom, tak to nemusí byť pravda: Kebyže mám moju frajerku zbaliť teraz, proste by som jej povedal že ju mám veľmi rád a že chcem byť viac ako jej priateľ.
A myslím, že ak sa vzťah neponáhľa, tak je to krajšie ako sa vykusovať na prvom rande.
aj ja si myslim ze kazdy vztah zacne bozkom..ved ako ste potom vedeli ze spolu chodite?...taketo chodenie bez bozkavania je mozne ai tak v 11tich podla mna...
tak u nas to bol teda bozk ako uvod a k sexu este nedoslo vzhladom na nas vek..najma teda moj..
takze - najprv sme sa bozkavali - hned na to sme zacali chodit a po roku sme sa milovali prvýkrát..
no suhlasim ... vztahy sa zacinaju vacsinou bozkami.. ale ako citam tvoj prispevok u vas k sexu dojde za 4 roky...:)
ja nechapem ako ste potom zacali vztah ked ste sa nebozkavali? povedali ste si ze spolu chodite a potom po troch mesiacoch ste si povedali ze hmm, uz sme spolu dost dlho, dajme si pusu???? ved to vobec nedava zmysel, vztah sa zvykne zacinat pusou, nie vetou budes so mnou chodit na styl dvanastrocnych...