po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

jovana

ahojte :)
no u mna sa tiez nas vztah zacal bozkom... bolo to super :) poznali sme sa len velmi kratucko ale to mi vtedy bolo uplne jedno :) tak teda ten bozk nejak otvoril dvere nasmu vztahu. Toto je 6. mesiac co sme spolu a som neuveritelne stastna. Vcera sme sa prvykrat milovali a nic nelutujem, bolo to jednoducho ako z rozpravky... ale pre dospelych :D

lxx

Moje prve stretko s terajsim chalanom bolo mile zacalo to steklenim pretoze mu bolo zname ze som welmi stekliva cestou domov sme sa drzali za ruku bolo to krasne :) ked sme sa uz lucili spytal sa ci mi moze dat pusu ja ze jasne preco nie bola to len obycajna pusa na pery..Druhe stretko tiez len drzanie za ruky a prve povedanie lubim ta..potom som sa ho spytala ci to mam brat ako chodenie a on ze on by bol welmi rad :) Noo a tretie stretnutie bolo krasne bol to nas prvy spolocny Silwester a presne o polnoci sa ma spytal ci vazne cem s nim skusit vztah :) tam uz bolo slovicko milujem ta..A teraz sme spolu uz 4 mesiace wazne sa uprimne milujeme pomaly sme presli na petting a teraz sa chystame aj na sex :)

moniqa87

drakenko, chjaj, ja neodsudzujem vztahy ktore sa takto zacinaju, koniec koncov aj ten moj sa tak zacal...
len som chcela podotknut, ze vztah sa tak postupne vyvija... aj ked sa mi niekto paci a chcem ho spoznat, este to, ze ho stretavam to nie je chodenie to je vsetko, k tvojmu zacatiu vztahu vyhrady nemam a ani nevidim dovod preco by som mala mat...
a uprimne povedane, pri tejto teme sa aj ja sama dost zamotavam, tak sa nejdem zamotavat este viac, uz aj tak som nazor vyjdrila, pa

drakenko

moniqa87:

Ono záleží od okolností, nemyslíš? Ja sa s mojou priateľkou poznám tiež už od mala a začali sme spolu chodiť až teraz.

Je jasné, že keď sa 10 ročné deti dohodnú, že spolu chodia a ani len sa nedržia za ruky, proste si to len povedia, tak to vzťah nieje. No lenže ja som vedel že sa jej páčim, tak som sa jej spýtal či so mnou chce chodiť (teraz by som to už spravil inak, ale čo sa stalo stalo sa). Povedala že áno, na druhý deň sme boli spolu, rúčka bola, všetko... Síce sme sa poznali už roky, ale nie dosť dobre, ani sme sa pred tým nekamarátili, takže teraz nasledovalo spoznávanie, postupne sme sa mali stále viac radi, po mesiaci sme sa aj bozkávali. A keď sa teraz obzriem späť, som rád, že sme sa nikam neponáhľali.

Teraz sme spolu už takmer 11 mesiacov, ľúbime sa, ruky, bozky, petting, všetko je. Okrem sexu ;)

Takže vás všetkých prosím, neodsudzujte hneď vzťahy ktoré sa začínajú otázkou a nie pusou. Niekedy z tej otázky totiž môže byť "normálny" vzťah.

lolita22

mila kurvamata - keby si aspon ,,ty,, hodila rozumny prispevok - ak nie si samozrejme ten hlavny prispievac - co je okate. Ja som ako sisi vsimol/a dala normalny prispevok ako druhy ked uz nic. Takze mila kurvamata - ako svedci o tebe aj ten prispevok a tvoje meno - chod sa k... inde.

moniqa87

toto je diskutabilne, ale rozhodne sa vztah bozkom zacina, nevravim, ze hned ako toho cloveka spoznate sa s nim musite zacat bozkavat, ale najprv sa spoznavate a prejavujete si sympatie a to este spolu nechodite... take vztahy ze povieme si, ze spolu chodime a sme z toho stastny sa naozaj odohravaju v detstve, taaakze, ak niesme deti tak neoznacujeme za vtrah obycajne priatelstvo a ked to do vztahu prerastie tak je to fakt.... no a predsa je uplne jedno ci sa pre vztah rozhodnete po tyzdnovom zoznamovani alebo po niekolkzch mesiacoch, rozhodne davam prednost dlhsiemu spoznavaniu...
tak a tym som chcela povedat, ze u kazdeho to je ine a kazdy potrebuje iny cas a netreba nikoho odsudzovat, ze mu nieco trva dlhsie ked to tak citi...

juva

Môj úplne prvý vzťah a bozk prebehol asi po 2 týždňoch spoznávania.Držať za ruku sme sa začali skoro tak ako hovorila gijha,že mi bolo zima na ruky a on mi navrhol,že mi ju zohreje.Potom tá spomínaná pusa a sex som s ním nemala.Potom som mala veľmi chvíľkové vzťahy a teraz chodím už piati mesiac s chalanom,čo sme sa bozkávali na druhom rande a sex sme mali asi tak po 3 týždňoch (podotýkam,že som si absolútne nevedela najskôr vzťah s týmto mužom ani len predstaviť,ale po týždni som sa doňho neuveriteľne zamilovala a mala som pocit,že ho poznám už večnosť a že k sebe jednoducho patríme.:) )