Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

ange

Ahojte :) ja som sa so svojim priatelom poznala uz vyse 3rokov, ked sme sa dali dokopy... a prva pusa padla ale iba taka ličkova padla hned prvy den, ked mi vyznal lasku a na druhy den po prechadzke som dostala taku normalnu pusu na pusu :) a asi az po tyzdni padli prve uz take riadne pusinky :) Teraz bude rok čo sme spolu a zatial sme spolu este nespali, ale aj tak je to krasne a uživame si jeden druheho...

sydney

no tak ja som sa so svojim teraz uz ex-priatelom bozkavala hned v ten den (ale predtym sme boli furt spolu vonku cele hodiny)a po 2 tyzdnoch som sa s nim vyspala - lebo sme boli spolu stale,no a este ta chemia - mam 20 a bol moj prvy,a rozhodne to stalo za to!:) no a skoncilo to preto,lebo som sa vratila spat do europy:)

ejaa

no takze ja som sa so svojim chalanom dala do kopy asi po dvoch mesiacoch, co sme spolu boli kazdy den spolu a v den ked sme sa dali dokopy sme sa prvykrat pobozkali..a necele dva mesiace potom som sa s nim vyspala...dala som mu to ako darcek k narodkam:Dsviecky, pomala hudba..ja v sexi spodnom pradelku a tak.:Dno bolo to uzastne.neviem ci to nebolo moc skoro ale tak myslim,ze ani niee:D

maaaaaaaajuska

mno ja nwm ale ja sa so sexom velmi neponahlam.s priatelom sme us spolu 9 mesiacov a este stale pracujeme na zdokonalovani nasho vztahu...us teras je perfektny.Ale musim sa pochvalit ze mam uzasneho a hlavne chapaveho chlapca,ktory pocka az kym si nebudem ista ze sex ozaj chcem.Velmi ho lubim a verim ze ta prilezitost raz urcite pride a budeme na nu veeelmi dlho spominat:))

leerka

my sme sa prvykrat bozkavali v prvy den,ako sme boli spolu vonku a sex sme mali presne po mesiaco a pol.......... a zatial nam to vychadza uz sme spolu 4 roky...

marisssa

tak ja som sa s mojim priatelom spoznala na nete:-) dali sme si stretko, vsetko bolo ok,krasne, rozumeli sme si...
prvy bozk prisiel o tri dni:-) a milovanie o tri mesiace:-) bolo to kraaasne..a nechavali sme si cas, spoznat sa a tak...

mimi21

to ja s mojim chalanom sme sa poznali uz pred 8 rokmi a chodili sme spolu len 2 tyzdne anieako sa nam podarilo rozist sa ale asi tak pred 4 rokmi sme sa znovu stretli lebo moj brat sa nastahoval do mesta kde on byval no ked sme si dohodli prve stretnutie po 4 rokoch taksme sa znovu do seba vasnivo zalubili.sli sme do baru a tak sme chodili hore dole az kym nezavreli vsetky bary a my sme sedli uz len v aute asi po 15 minutach sedenia v aute sa na mna vrhol a zacali sme sa vasnivo boskavat (on mal v tom case uz inu priatelku ale nebolo to medzi nimi take vazne)a hovoril mi ze uz ma nenecha odist ze uz budeme navzdy spolu.asi po dvoch tyzdnoch sme za spolu vyspaly, takze teraz mame spolu 2 rocne dieta a sme velmi stastny a doteraz nelutujem ze som to s nim spravila tak skoro lebo som vedela ze on je ten pravy

kajaoo

chodim s chalanom uz skoro 4mesiace a cela by som uz sex aj on,ale on ma lubi a ako keby ma cas...lenze ja ho lubim a uz cem..:-(

inuška

jujka, nie si blbá, skrátka chcete sa milovať. Nikde nie je napísané, že milovať sa môžme po určitom spoznaní sa. Niekto hneď, iní zase ani po dlhšom čase chodenia. To je chémia, s tym nič nenarobíš. (len sa čudujem, že on chlap nechcel sex po 11 mes.)

jujka

ahojte, ja som so svojim priatelom bola najskor iba kamoska, az postupne sa z toho vykluz vztah, ktory nam vydrzal 11 mesiacov, momentalne mame pauzu, nespali sme spolu....a cez leto som spoznala jedneho podla mna uzasneho chalana, zacali sme sa bozkavat na 2.rande, pozname sa iba 2 mesiace a chceme spolu spat....myslite, ze je normalne ze sa takto spravam?mala som vztah ktory fungoval uzasne a nevyspala som sa s nim, a s tymto sa poznam len chvilku a chceme to uz obidvaja...som blba?neviem co mam robit...poradte mi.