po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

palacinka

inac som citala nejaky prieskum v ktorom sa pisalo, ze ak sex nepride do dvoch troch mesiacov od zaciatku randenia tak vztah nebude stabilny a pevny...ale to len tak na okraj, lebo ja si to von koncom nemyslim

noonaa

no,mne to vypalilo neja tak,na americky sposob...najpr bozkavanie...o tyzden na to sex...a o 2 tyzdne sme sa dali dokopy :)))) isli sme riadne p sebe..a uz sa nam to taha na 2 rocky :)

hihi

ja som sa bozkavala s frajerom teraz uz byvalym este pred chodenim a sex sme mali po 2 tyzdnoch..nevedeli sme sa seba nabazit :)

jamelie123

ja chodim smojim frajerom 8 mesiacov.... bozkavanie bolo este pred chodenim... a sex bol po 3 mesiacoch...:)))

emmyx

nahodou, my sme boli priatelia, sem tam sme si dali pri rozlucke pusu a po mesiaci sme sa zacali normalne bozkavat a po 3 mesiacoch sme mali spolu sex :)

#mato

:) My sme sa spoznali cez net, 2 a pol mesiaca si pisali, zamilovali sme sa do seba jak blazni, potom sme isli na predlzeny vikend ...A priznam sa ,ze sme sa bozkavali po cca 10minutach a sukali po 25minutach :)) Niekomu sa to mozno zda divne, no to bol proste osud, patrime k sebe :)

abcdefghijklmno

uff!

suhlasim, ze niekedy sa zda byt 4 mesiace na sex skoro, ale zase si myslim aj to, ze ak po 4 mesiacoch nezistim, ci ho lubim, tak ho asi nelubim...

baby

uff, ty si asi vazne staromodna, sorry, ale 4 mesiace su myslim viac nez dost :), ja som sa s mojim vyspala po 2 tyzdnoch a dnes sme spolu 4 roky.