mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
Jarušíííq nechcem uraziť teba alebo tvoju kámošku ale príde mi ako taká kurva... keď sa v 13 už s niekým vyspí.. veď ona si seba samú asi vôbec neváži..a už vidím ako to za pár rokov bude ľutovať..škoda že sa to už nebude dať vrátiť.. a čo sa týka teba.. nerob to len preto že to robia iný ja som o pannenstvo prišla v 17 a to s chalanom ktorý na mňa čakal rok a ešte stále sme spolu už dva a pol roka. .:-)
urob to vtedy keď budeš vedieť že si pripravená a nie preto lebo nechceš byť posledná, poznám chalanov čo majú 20 a ešte s nikým nespali alebo dievčatá ktorá majú 19 a ešte stále nič.. a nejde o to že by nemohli ale tak vedia že sa to neoplatí pre jedného idiota čo sa to nestojí.. takže ver tomu že lepšie je čakať.. :-) je to super ale len s človekom ktorý ťa ľúbi a váži si ťa.. :-) a taký sa žiaľ hľadá ťažko..:-(
takže prvého francuzáka sme si dali s priateľom po mesiaci chodenia a prvý sex bol po roku chodenia a teraz sme spolu už dva a pol roka :-) podľa mňa nie je nutné sa niekde ponáhľať :-)
a chcela som dodat, ze v tvojom veku je to po mesiaci velmi skoro...
jarusiiiik, aj 15 je velmi malo, ja by som ti radila pockat, ale aj tak si spravis po svojom, tak hlavne zodpovedne
aojte.. ja som s chlapcom asi mesiac pusy už boli ale wiac njéé cela by som už njeečo viac mám 15 ale bojím sa aké to bude:( moja kamoška mala sex po troch mesiacoch s 15 ročným a ona mala vtedy 13 mali aj petting aj orál...a nwm prpadá mi to dosť skoro.. cela by som poču´t nejaqý názor.. Ďakujém
pve bozkavanie po chvilke ako se sa prvy krat stretli a prvy sex este v ten den a sme spolu az doteraz
no s mojim terajším priatelom to bolo zo začiatku divoké..Zoznámili sme sa na byte tak sme sa už bozkávali..proste flirt..chodit som s nim začala po 3 mesiacoh...peting nastaal po mesiaci..1.sex ešte neprišiel.budem mať zachvilku 16..teším sa na to..
ja som mala sex na 3 rande t.j.4 stretku
to sa cudujem ze s tebou tak dlho vidrzala treba na to hupnut tak skoro ako sa da
no pusu či bozk sme si dali skôr ako sme začali spolu chodiť a spali sme tak po pol roku