mne to ide troška pomalšie som hamblivy typ. a prvy krat som sa s mojou priatelkou bozkaval asi tak po 3 mesiacoch. a sex som snou este nemal sme spolu6 mesiacov. neviem či som čudák alebo čo ale nejaky blok v hlave mam alebo čo neviem ale je nam fajn..
po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex
No ja som sa so svojim priatelom spoznala cez leto v skotsku...on je cech a spoznali sme sa tam pri praci...Mozno to bude zniet divne ale ked sme sa rozpravali asi 3 hodiny v kuse hned som si uvedomila ze bus sa raz vydam zanho alebo za nikoho.A prva pusa prisla hne edv ten den a aj prvy sex mozno ze to je pre b=niekoho skoro ale my sme citili taku spriaznenost dusi akoby sme sa poznali odjakziva a bol to najkrajsi zazitok mojho zivota...samozrejme sme spolu stale a lubime sa :D
prva pusa padla asi po tyzdni co sme zacali spolu chodit von, a sex necele 2 mesiace na to..tiez som sa najskor zdrahala,ale teraz to nelutujem a uzivam si ho naplno...
bozkavali sme sa takmer hned.. a sex bol po cca 8 mesiacoch :)
no my sme spolu uz 1 mesiac a bozkavali sme sa hned ako sme zacali spolu chodit..sex este nebol
mno mi sme ani spolu nechodili a už sme sa bozkávali .... (už dlhší čas sme po sebe pokukovali ale nepoznali sme sa)takže keď sme sa poznali na jednej .. oslave tak sme aj skončili v náruči a sex prišiel po vyše 3 mesiach:)
..noo ja s priatelom sme spolu uz vyse 3-och rokov..prvy krat sme sa bozkavali po 2-hom rande:)) a sex? ten bol presne o mesiac na to:))
1.pusa bola v 1.den-lepsie povedané bozky a 1.sex po 3 mesiacoch.sme spolu uz 9 rokov
Od prveho dna do tretieho..