po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

my

My sme sa spoznali skoro pred 6 rokmi. Dlho sme boli len kamarati, ale od zaciatku sme sa vzdy pobozkali - na privitanie, ked sme sa stretli. Po case prisli nejake naznaky hlbsieho vztahu, ale prvykrat sme sa milovali po riadnych dvoch rokoch a odvtedy sme uz fakt spolu.

vajicak

Prvykrat sme sa bozkavali tak..hmmm 2 mesiace pred chodenim :D a na prvy sex si nepamatam, ale inac nam to klape:)

sunnyday

No u nás to bolo tak,že sme sa bozkávali tak po 2 týždňoch...ale to sme spolu nechodili, chodiť sme začali po pól roku a prvý sex prišiel po 3 mesiacoch:)

vikinka02

s mojim sme si dali prvu puse den pred tym ako sme spolu zacali chodit. a asi po troch mesiacoch sme mali prvy sex, co nelutujem. teraz sme spolu rok a pol

fero1111

Veru so sexom netreba otalat, moja prva frajerka ma po 3 mesiacoch opustila, lebo som sa nemal k cinu, pri druhej som si to uvedomil a po 1 mesiaci sme nato hupsli, a sme spolu velmi stastny :-)

mirkaal

ahojte, s mojim terajsim priatelom sa poznam od 12r. boli sme vzdy dobry kamarati, az raz ma pozval von trocha inym sposobom, prekecali sme celu noc, pobozkali sme sa, a hned po tom sme isli kumne hore a vyspali sme sa spolu.. od toho dna spolu chodime a to je uz 6 rokov.. aj s ostatnymi to prebiehalo rovnako a nikdy som nelutovala, ze som sa s nimi vyspala tak rychlo.. trvalo mi to dlho len pri prvom milencovi, to bol asi mesiac.. myslim, ze to je od povahy a netreba sa za nic hanbit..

61333

pusa po 3 mesiacoch??? Preboha ved ja kazdy vztah zacinam bozkavanim. Ako povedala kolegyna - bozk hned, sex do tyzdna. Presne takto to zacalo aj terajsieho priatela. Stretli sme sa, asi 2 hodiny sme ako kamosi kecali, potom sme si dali bozk a zacali sme spolu chodit. O tyzden sme mali sex. Ako bozkavanie je podla mna normalne, bezne pokial nemam priatela sa na discoteke bozkavam a nic nezacinam s nikim.