PARKY....poradte

mardziosa

áno, ale tak našťastie inde majú viac produktov od nich. potom už len fakt na predajňu ísť, keď chceš napríklad čerstvé mäso alebo tak...

zuzisima

ennilia by si sa cudovala, ale nie kazdy obchod ma vsetok sortiment. napriklad taka jednota, nema vsetko, toto som tam vobec nevidela. mali nejake 2 veci od nic len.

ennilia

...vsak to kupis hocikde... ale teda akoze ja pastety celkovo mozem, mne je jedno, ci je husacia, ci kacacia... aj ked ta kacacia je taka viac aromaticka, ale mne to nevadi..

agava

S týmto konkrétne nemám, nejedla som to ešte, ale tak viem, že Gašparík má kvalitné produkty, takže by som sa toho vôbec nebála.

liah33ra

Ja som to nikdy neskusila, doteraz ma to nelakalo,aj ked vsetci v mojom okoli to vychvalovali, ale ako som to zbadala na tej fotke, mozno by som to skusila. Jedli ste tento konkretny niekto?

zuzinecka88

Ja som lunchmeaty volakedy jedavala casto, teraz si to doprajem ozaj len raz za cas. Predtym som moc nepozerala na to, co to obsahuje, neunuvala som sa velmi citanim zlozenia :D Teraz si fakt dam zalezat a pozeram sa len po takych, ktore neobsahuju tie kadejake glutamany, ecka, konzervanty a podobne.