dieta mi nechce pit mlieko

demi123

to áno, to je asi prirodzené, veď preto sa pýtam ako sa ty na to pozeráš z tvojho pohľadu, keď máš skúsenosti :) je to aj nejako vekovo ohraničené, že odkedy dokedy môžu deti takýto sirup? alebo nie? nemôže to mať nejaké vedľajšie účinky alebo čo keď sú to vitamíny, či?

MalaGigi

Ako v tomto môže mať každý inú pravdu? Je to nechutný biznis a dieťa aj dospelý môže tie živiny získať z iných zdrojov. Ak toto ľudia videli a vedia, čo sa robí a ignorujú to, nechápem ich. Keby je na mieste tej kravy pes alebo mačka, tak všetci idú vyskočiť z kože, aké je to strašné týranie.

Prisca14

Toto video som videla už niekoľkokrát.. Aj teraz som premýšľala či sa k tomu vôbec vyjadriť.. Nie je všetko také ako sa zdá.. To isté platí aj o tomto videu.. Myslím, že v tomto smere máme každý svoju pravdu.. Sme o niečom inom presvedčený.. Napíšem ti len k tomu, že obsahuje množstvo vitamínov, ktoré sú potrebné.. Ktoré deti potrebujú.. Ale je pravdou, že čoraz viac detí ma problém ho vypiť.. Aj u nás to bol problém.. Ale už neriešim, nenútim.. Dávam dcérke vitamíny, ktoré potrebuje a preto sa týmto už netrápim..

ariianka

to ani ja do seba niektore tie jedla nedostanem, najma nie tie rozne mlieka, ktore sa len na mlieko chce hrat :/ nieto este nieco take dostat do dietatka :/

Vapniksem

Keby detom nechcete davat chcemiu, tak super zdroj je tofu, to sa da pripravit na slano aj sladko (predavaju sa aj silken tofu, su velmi jemnucke a da sa z nich urobit nieco ako puding) . Rastlinne mlieka su obohatene o vapnik. Makove mlieko je super :) to si mozete vyrobit aj doma. Potom kapusta, pomarance, fazula, brkolica, chia semienka, sezam.

norikka

Demi moj nazor je taky, ze najvhodnejsie je cely rok, mozno so mnou niekto nebude suhlasit. Ale myslim, ze prioritou pre nas rodicov by malo byt aby deti mali dostatok vitaminov po cely rok, aby bolo dobre. Predsa tento sirup obsahuje vapnik, ktory je potrebny neustale, pretoze prispieva k normalnej cinnosti svalov a taktiez je potrebny na udrzanie zdravych kosticiek :-)

zdeni_richta

janulienocka ako si napisala..mam rovnaku skusenost..to len do casu sa da nieco taketo vymysliet..ale ako rastu tie deti..tak uz je to potom komplikovanejsie a teda riadne..lebo uz zacinaju mat vlastne uvazovanie..vlastny rozum..uz sami vedia povedat..co im chuti nechuti a to uz potom nie je celkom prechadzka ruzovou zahradou..