13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

bubyna

ahojusky lubic.. tak ja sa pridavam :)) zajtra o siedmej rano.. alebo teda tak nejako si uz aj davam mliecko ::D mozes napisat svoju vahu a vysku nech sa vieme porovnavat a posudit kolko sme schudli a ako nam to ide?

bubina

leela ma pravdu.... bola som na tom podobne... a okrem toho.... mi uz aj oco nadaval ze mi su licne kosti vidiet a ze vyzeram hrozne.... mne padali taniere z ruk, proste som nemala silu absolutne na nic.vlasy mi zredli, dokonca som slabsie zacala vydiet.. skratka ja si myslim ze tymto si kazdy musi prejst sam.. ale chcem vas toho vyvarovat...

13leela

ahojte baby. chcem sa podelit s par skusennostam, tak si to prosim PRECITAJTE PRED TYM AKO SA ROZHODNETE DODRZIAVAT TUTO DIETU. Ja som ju dodrziavala presne pred rokom. myslela som si, ze to bude tazke, ale urcite to poznate, ze ked sa clovek zatne, tak dosiahne aj divy. Dodrziavala som ju takmer dokonale a celkom sa to dalo. Aj som s nou nejake to kilko nejake schudla. ved to som potrebovala a bola som spokojna. potom som este nejaky cas obmedzovala stravu atd. ale o to nejde. ide o to CO SA DIALO ASI PO MESIACI. neskutocne mi zacali vypadavat vlasy. neviete si to predstavit. stale padali, tak nasledovali vysetrenia (kozna, endokrinologia a dalsie). nic mi nanasli. vlasy stale padali. Postupne som papala vseliake tablety, pouzivala vodicky. doktorka si myslela ze to je rocnym obdobim a mna nenapadlo ze to mohlo byt stravou. ale bolo!!! do noveho skolskeho roka som bola chudobnejsia o moju hustu hrivu. chvalabohu sa to zmiernilo ked konecne pomohla kura na vlasy od vichi- a to az po Novom roku, teda po tristvrte roku (len tak pre orientaciu treba vam dve balenia a jedno stalo cca 1500Sk, tak to vobec nebola uz sranda. ale mne to stalo za to, pretoze som bola psychicky uz dost mimo, ze mam polovicu vlasov co predtym). teraz to je konecne fajn. dokopy som na lieky a kury mohla minut asi 6000Sk. a fakt nesrandujem (mozno poznate Revalid- na tri mesiace asi 1000SK). A CO SOM TYM ZISKALA??? mozno na chvilu par kil dole. ale vlasy mi uz nezhustli. som rada ze uz tak hufne nepadaju a nemam ich plnu podlahu.. dalo by sa este vela pisat, nechcem vas ale nudit. len PROSIIIM, poucte sa aspon niekto z mojej neprijemnej skusennosti a nerobte nejake EXTREMNE ZASAHY DO PRIJMOV POTRAVY!! ked si tieto slova vezme co i len jeden clovek k srdcu, bude to super. tak vela zdaru a nenicte si zdravie (PS- teraz som hovorila hlavne o vlasoch. ale dost mi to oslabilo aj zuby. a to je este neprijemnejsia zalezitost)

sajga

schudnete touto dietou,ale nie je to stravovanie na dlhodobo:ked uz-ovocie sa ma jest skor doobedu,bielkoviny(mlieko,tvaroh,jogurty poobede-moj jedalnicek:
R:ovsene vlocky s polkou pokrajaneho jablka
D:polka jablka(z ranajok s polkou jogurtu
Ob:kuracina,ryba,so zeleninou,alebo zemiaky so zeleninou,zeleninove rizoto...
Ol:zeleninovy salat(akakolvek zelenina)
:joburt(z ranajok),alebo tbaroh,cottage,acitko..

anavi

ahojte...tak vetky asi sviatkujete...ja som dnes zacala s touto dietkou...takze dnes mliecko..a velmi mi nechuti ale ked pisete ake vysledky ste s nou dosiahli tak ma to dost motivuje...tak som zvedava dokedy mi to vydrzi...a dajte o sebe vediet ako ste na tom...papa

lostraveller

AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!

A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!

lotya

toccara
ja si myslím, že si si na chudnutie nevybrala práve najlepší termín, dobroty na stole ťa budú lákať. A okrem toho aj ja som fajčiarka a keď dodržujem rozpis a veľa pijem čaj - voda nebývam hladná.

toccara

Cauteee vsetci. Chcela by som vyskusat tuto dietu pocas velkej noci.Ale zas bojim sa ze mi bude zle....totiz som fajciarka a ked nejem je mi zle z cigarety, kus by som to vedela obmedzit, ale zas aj toho sa bojim ze v praci na nic nebudem mat energiu Poradte mi prosiiiim