13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

Lubic

od zajtra idem nato, zrovna idem na nakup, chcela som od dneska, ale rano som musela ist doktorke na krv a potom som to nejako nezvladla...takze od zajtra idem, inak mozem miesto toho vareneho masa tuniaka? ja ine maso nezjem, som vegetarian. Alebo ho mam skor nahradit zeleninou? co myslis?

bubyna

vies co? ja som pri tej diete kazdy den behala, a cvicila doma asi hodinu+ niekedy korcule.... ani jeden den som s cvicenim nevynechala.... no a mozem ti povedat ze prve 3 dni su kriticke.. ja osm si myslela ze normalne odpadnem.... ale som vydrzala a potom to uz slo paradne.. som sama pozorovala na sebe tie zmeny vies.... mensie brusko.. dokonca tvrdsie z brusakov... bolo super.... skoda ze som nevydrzala a zacala sa prejedat zbytocne hlupostami. sama som si to pokaslala... takze ti drzim palce.... isto to zvladnes... samozrejme nemusis to drzat tak drasticky jak ja ze hned dva krat za sebou.... tato dieta ti vlastne pomoze aj po skonceni, akoze zvyknes si jest v malych davkach, a hlavne v ten isty cas:)

bubyna

vies co? ja som pri tej diete kazdy den behala, a cvicila doma asi hodinu+ niekedy korcule.... ani jeden den som s cvicenim nevynechala.... no a mozem ti povedat ze prve 3 dni su kriticke.. ja osm si myslela ze normalne odpadnem.... ale som vydrzala a potom to uz slo paradne.. som sama pozorovala na sebe tie zmeny vies.... mensie brusko.. dokonca tvrdsie z brusakov... bolo super.... skoda ze som nevydrzala a zacala sa prejedat zbytocne hlupostami. sama som si to pokaslala... takze ti drzim palce.... isto to zvladnes... samozrejme nemusis to drzat tak drasticky jak ja ze hned dva krat za sebou.... tato dieta ti vlastne pomoze aj po skonceni, akoze zvyknes si jest v malych davkach, a hlavne v ten isty cas:)

Lubic

A nebola si pri tom moc unavena alebo prehnane hladna? ja sa len bojim toho ze nebudem vladat, ked budem popritom dodrziavat moj sportovy program- v pondelok mavam spinning, v utorok hodinku korcule, v stredu posilovanie, svtrtok behanie cca pol hodku plus nejake cviky doma, v piatok aerobic....myslis ze to zvladnem? zatial pri 90 som dala dole 3 kila, a dalo sa to vydrzat ale to za 3 tyzdne, tak sa mi to zda dost malo, ze cvicim a ide to tak pomaly...

bubyna

cauko... je to uplne realne.... drzala som ju dva krat po sebe... a potom som sa snazila jest to iste.. stale dokola.. ale som nevydrzala... a dala som si proste vsetko sladke a blbosti na co som mala chut..... a za 13 dni sa urcite tych 8 kil schudnut da.. ale musis cvicit...

Lubic

Kolko si schudla? si robis srandu? a to si drzala bez prestavky, alebo ako? ja by som chcela dat dole tak 7-8 kg myslis ze to je realne za tyh 13 dni?

bubyna

hej hej.... ja som schudla 16 kil za dva mesiace s touto dietou.... ale do pol roka som to pribrala naspat.. vies... vlastnou chybou. som sa prejedat zacala.. som jedla snad uplne vsetko... no a do par mesiacov som to mala naspat.. ale verim, ze ked sa prejedat nebudem, tak lahko sa da ta vaha udrzat.. fakt... noooo takze.... a ides aj nejako cvicit alebo nieco??? lebo ja hej..l... bez cvicenia by mi to asi ani vtedy neslo..

Lubic

Bubyna, no hej ale to je celkom fajn, ze sme na tom skoro rovnako :) som zvedava ako nam to pojde, uz si skusala nejako predtym schudnut? ja s 90 dnovkou, ale nejako mi to nevyhovovalo, hlavne ranajky...na mna treba nieco rychle, potom sa uz udrzim, lebo moj momentalny problem je dzobkanie medzi jedlami

Lubic

Hoj, bubyna, tak moja vyska 165cm a vaha 65...uz by som s tym rada nieco spravila, a v ramci moznosti co najskor, lebo pojdeme do zahranicia za znamymi a nechcem tam byt ako take male pivo. A ty, ako si natom pomer vaha vyska?