13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

devon117

A vy si myslite,ze co znamena zdrava strava??Samozrejme ubytok kalorii..cize princip diety..a zakonite kto chce schnudnut musi drzat dietu a cvicit..to vam povie kazdy osobny trener ci kulturista..Ked vymenis velke hranolky za nejaky salat tak prijmes minimalne o 50% menej kalorii..a ked takto vymenite kazde jedlo za nieco zdrave a v konecnom dosledku spocitate kolko kalorii ste prijali tak vam vyjde mozno aj take cislo ake sa udava pri diete...

moj nazor

Lesslie:

Budem ti oponovať. Argument, že ten, kto nikdy nebol tučný, nepochopí toto vaše zmýšľanie, že diéta je jediný spôsob stratiť kilogramy.. je to obyčajná VÝHOVORKA, aby ste uspokojili svoje svedomie a ďalej podporovali myseľ, že robíte správne.

A prečo je to výhovorka? Lesslie, meriam 166cm a ešte nedávno som mala 82kg. Áno, bola som tučná, veľmi tučná. Začala som však so sebou niečo robiť.. Nie, nezačala som držať diétu, ako by to podľa tvojej filozofie malo byť. Začala som sa normálne zdravo stravovať a hlavne som sa začala hýbať. Teraz mám cca 70kg a váha mi ide stále dole, pretože pre to niečo robím.

Budem teraz asi veľmi zlá, ale nechcem tým nikoho uraziť. Môj názor je, že ten, kto používa podobné výhovorky a spolieha sa na diétu je jednoducho LENIVÝ zmeniť svoj život, svoj životný štýl, radšej začne držať nezmyselnú diétu, kde má presne nalinkované čo má kedy a čo nemá jesť a myslí, že to vyrieši všetky problémy.

Snažím sa byť k tebe podobným (diétujúcim) chápavá, ale tieto argumenty ma už jednoducho ubíjajú, takže sa nehnevaj na mňa, ak sa ťa to náhodou dotkne..

Tot moj nazor :)

leillla

clovek by sa mal najskor asi precistit detoxikovat skor nez zacne chudnut aby mu neostali jedy v tele a skodlive latky napr. pomocou chlorelly alebo zlelenho jacmenu green-collection.eu

lesslie

sisa> mas pravdu, len nie kazdy ma sancu dostat sa na normalnu vahu len upravou zivotospravy...ano aj ja som skusila nejake diety, ako skoro kazda zena z nejakeho dovodu...teraz radsej korcule, sport a stravovat sa striedmo no nedietujem...ja s tebou zcasti suhlasim, len nie je to take jednoduche ako si myslis, ak si este nikdy nebola donutena svojim telom na dietu, lebo inak to neslo...ako som uz napisala: ten kto nebol tucny to nikdy nepochopi

SiSA89

lesslie: nuz a nezda sa ti,ze to obdobie prezierania a obdobie diety"upravy zivotospravy" ako si to nazvala je prechod z extremu do extremu....sama si napisala,ze ziadna dieta neni ucinna ...tak naco ich predpokladam aj ty drzis???to naozaj nestoji za to zmenit uplne stravovacie navyky a urcite aj kila pojdu dole aj sa normalne najete ...vies ja nikoho nesudim...nemam na to pravo..ale jedno viem urcite,ze ak by som v buducnosti mala problem s vahou ..urcite by som to neriesila kratkodobou dietou..a necakala zazrak..ale zmenou zivotospravy...a to najma preto,ze si natolko cenim svoje zdravie ,ze si ho nemienim nicit takou somarinou akou je dieta...

lesslie

sisa89> vzhladom na to, ze mnohe sa nevieme normalne najest ani pred dietou, cim myslim, ze sa prezierame, tak dieta je len uprava zivotospravy...mozno radikalna, ale dostava nas aspon na prijatelnu hmotnost pre nase klby...samozrejme, ze ziadna dieta nefunguje, lebo keby fungovala jedna, ine by uz nikto nevymyslel...a my, ktore potrebujeme schudnut, si musime uvedomit, ze po zhodeni kileciek sa uz nikdy normalne nenajeme, len mame blizsie k tomu zdravsiemu sposobu zivota, k sportu a ku vsetkym super veciam, ktore ako tucne si odopierame...tak nas nesudte, ze sa pokusame zapadnut k tym normalnym postavam...ten kto nikdy nebol cudy nas nikdy nepochopi...:(((

SiSA89

Babenky ,prepacte ale ja asi nikdy nepochopim zmysel tychto diet...podla mna si strasne ublizujete dodrziavanim nezmyselnych diet...ved ked niekto zije v tomto neustalom bludnom kruhu tak si tak strasne narusite metabolizmus.Mozno schudnete ..ale mi nevravte,ze po skonceni diety sa mozete normalne najest ako pred tym ako ste zacali chudnut a nepriberiete ani kilo.Podla mna je urcite lepsim sposobom chudnutia zdrave a hlavne pravidelne stravovanie ,pitny rezim a dostatok pohybu..isto kila nepojdu dole rychlostou blesku...ale budete zdrave, upravite si metabolizmus, a kila ktore pojdu dole sa vam nevratia ako bumerang.Ja si myslim ,ze telo si kazdy "sok" z diety pamata a osobne by som sa bala ze dietovanim by som si mozno nie teraz ale v neskorsom veku privodila nielen obezitu ale aj zdravotne problemy.Tolko moj nazor nie len na tuto dietu ale aj na vsetky ostatne.

whee_ee

vy ste vsetci strasne mudri ked ste to neskusali :)

viete o tom, ze je to sportova dieta?

ja som ju drzala, schudla 7 kilo, pribrala naspat 2 a potom este schudla 7-8 ,takze v podstate dokopy 12-13 kilo.

netreba sa po nej prezierat, jedla som 5 krat denne, ako doteraz, ale teraz mam uz vyssi prijem,takze vaha stoji..

samozrejme som aj cvicila.. a papala som cca 4500-5500kJ.