13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

dancaBB

primar.sme.sk

Pod leukémiou rozumieme rakovinové ochorenie bielych krviniek (leukocytov). Rizikovými faktormi pre vznik leukémie sú ionizujúce žiarenie, určité chemikálie a vírusy ako i genetická dispozícia.
Príčiny vzniku

Príčiny vzniku leukémie nie sú ešte jednoznačne objasnené. Známe faktory, ktoré zvyšujú riziko vzniku leukémie, sú:

* pôsobenie ionizujúceho žiarenia napr. pri výbuchoch jadrových bômb, pri nešťastiach s reaktorom ako Černobyľ, torotrastom (rádioaktívna röntgenová kontrastná látka, ktorá sa dnes už nepoužíva) a pri radiačnej terapii: riziko leukémie sa zdvojnásobuje pri celotelovej dávke 1 Gy u dospelých a už pri 30 mGy u plodov
* niektoré chemikálie (napr. cytostatiká, benzol a i.)
* niektoré vírusy napr. HTLV I (HTLV znamená Human T-cell Leukemia Vius a spôsobuje istú formu leukémie, ktorá sa vyskytuje hlavne u dospelých v južnom Japonsku a v Karibiku)
* genetické (genotypom určené) faktory sú spoluzodpovedné pri vzniku leukémie; zrejmé to je napr. asociáciou filadelfského chromozómu s CMV; zvýšené riziko leukémie pozostáva aj pri iných syndrómoch so zmenami genotypu, ako napr. pri trizómii 21 (Downov syndróm); pretože existuje genetická vloha, majú osoby v blízkom pokrvnom príbuzenstve (jednovaječné dvojčatá) s pacientom s leukémiou zvýšené riziko ochorenia

som zvedava kde je tam to mlieko

maria03

Caute,vsetci,co drzite 13 dnovku.Ako vam ide chudnutie?Ja som po 1.dni dala dole 1kg ale po 2.dni ani deko.U mna klasika a budem tak stat aj mesiac.Jednoducho,tu je moj problem,ze potom nech robim,co robim,vaha sa mi ani nepohne.Mate niekto na to nejake triky?

ands

viete ako sa chovaju napriklad kurence....za tyzden priberu fajne vela kil,lebo su chovane na rychlo a cim su vacsie tym vacsi biznis....po tyzdni ochrameju z ich vahy a vtedy idu pekne pod sekerku....tak sa chovaju a videla som to na vlastne oci....o tom to je a to este nehovorim o vajciach....ak chces kuru,kt nebola vychovavana na srackach pekne si k nej doplatis ak ju samozrejme nechovas doma....a myslis ,ze vajce ma hodnotu 2korun?tak velky omyl,tie co su v hypermarketoch ,tak urcite ano....a cukrovka je z nefunkcneho pankreasu al.dedicnost a obezita a nie z mlieka a zo sladkeho?a leukemia je z uplne inych faktorov....to kto ti take sracky nakecal?kolko mas 15?

maria03

Ahoj Simono,vcera som odpisala,len nejako to potom skrachovalo. Ja by som chcela mat svoju povodnu vahu 62 kg,ale ide to tazsie,ako som si myslela.Zhodit 25 kil nie je pre mna ziadna sranda.A fakt,tiez som poskusala vselico.Takze momentalne by som bola spokojna aj so 72-74 kg,lebo o 2tyzdne sa chystame k moru.Takze,riadna sranda.:-)Nestiiiham.:-)

sade8

ja by som nedokazala drzat tuto dietu, ale ani ziadnu, ale niekedy si mlieko dam - velmi mam rada tie kyslomliecne vyrobky - lebo obsahuje bakterie, ktore maju dobry vplyv na cloveka

a leukemia???? tak to je sila co sa ja nedozviem........su to sprostosti

dancaBB

mlieko sposobuje cukrovku? nato si jak prisla? cukrovku sposobuje to ze sa ti netvori inzulin, hlavne koli dedicnosti, ale aj obezitou, virusmi, imunita je dolezita.....a nie ze jes mlieko alebo sladkosti..a s tou leukemiou si ma pobavila..to by mal potom cely svet leukemiu

a ja nedrzim teraz tuto dietu, nedrzim ziadnu

dancaBB

jaj tak si ver tym tvojim masiarom, a ludom ktori ti predavaju zeleninu..ale si poriadne naivna ked si myslis ze je to uplne ine....tak isto ich tie zvierata krmia srackami ako aj ini...biznis je biznis..to plati u velkovyrobcov a malovyrobcov...teraz sa ti kazdy vysere na to co si ty myslis o tych vyrobkoch, pretoze kazdy chce zarobit...o tom podniknie je

Mimi323

Danca, nič to nemení na tom, že mlieko je humus a je zdraviu škodlivé a spôsobuje veľa vážnych chorôb ako je cukrovka a leukemia. A to mäso nespôsobuje. A nemení to nič na tom, že vy žijete len na tom hnusnom mlieku.
Inak, koľko si už schudla?

Mimi323

No nie je to jedno, či kupuješ v supermarkete alebo u mäsiara. je tam veeeľky rozdiel. A jem zeleninu aj v zime, nikde som nepisala, že v zime zeleninu nejem, ale nekupujem ju v supermarketoch.