13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

kikaa

boze baby....to ste sa uz fakt zblaznili!!!! 8kg ze 13 dni?...sak to je nerealne...no dobre realne by to bolo ale je to CHORE!!!! si chcete znicit zdravie?!!!!sama som schudla strasne rychlo a teraz to lutujem. mozno budete peknucke chuducke..no vase zdravie bude nulove. zacnu vam vlasy vypadavat..lepsie povedane zacne vam enormne vela vlasov vypadavat, mozete sa rozlucit s peknymi dlhymi nechtami, z nechtov budete mat len nieco skarede co sa bude strasne stiepit.pri rychlom schudnuti sa vam vytvoria strie ktorych sa uz NIKDY nezbavide.a je velmi pravdepodobne ze stratite menstruaciu....proste ma to vela ...veeelmi vela negativov...tak ked chcete schudnut..tak sa musite pripravit na beh na dlhu trasu...bude to trvat dlhsie no nakoniec skoncite krasne stihle a s dobrym zdravim a nie akpo ja co som schudla rychlo a teraz som ako chodiaca troska ktorej sa len blby rozskriabany komar hoji asi dva tyzdne....

Maxa

Dievčatá majú pravdu. Nechaj diéty tak, nielen mliečnu. Prečítaj si o chudnutí na Novej línii, je dobrá... -odkaz odstránený- skús to ako radia tam, vynechať mastné a sladké . Ja som držala 24 hodinovkz a hypnózu som nemala.Pomohlo to

mirka 23

majka, radšej pridaj pohyb, obmedz sladké a skus jesť zdravšie, to znamená žiadne mlieko! Tuto dietu neskušaj, ak chceš byť zdrava. A svoje deti tiež nenuť do mlieka, je nezdrave!

suzenka

majka

dobre ti radim nedavaj sa na tuto dietu..je to sice cesta ku zhodedniu par kil..lenze ked nabehnes na nieco ,,normalne,, prieries..

daj sa radsej na zmenu stravovacich navykov a nauc sa co kedy jest aby si chudla..lahko si tento rezim udrzis aj po dovrseni vytuzeneho cielu...ak by si mala zaujem rada ti poradim ako schudnut, poradim s jedalnickom, cvikmi, atd..

nechaj mi tu na seba mail

majkaa111

ahojte babenky ja mam 36 rokov 4deti 15,6,5,4 neni som moc vysoka mam 158 a 70kg vzdy som mala 45 az 50kg a teraz nemozem schudnut nemam pevnu volu ale idem skusit od zajtra prida sa ku mne niekto?Bola by som rada.od oktobra chcem skusit 90dnovu dietu ale teraz potrebujem stiahnut zaludok.

devon117

vsak ja som ani nepovedala,ze tato dieta je dobra..ja len tvrdim,ze kazdy,kto chce schudnut musi zakonite znizit prijem kalorii a zvysit vydaj..cize nasadit dietu a cvicenie

markopolo22

Robim profesionalny sport, sucastou treningu je aj posilnovna a budovanie objemu a funkcneho svalstva, v rysovacom obdovi (ked sa odstranuje tuk ,zvyraznuje svalstvo a zvysuje sila), strava je psotavena na bielkoinach, prijem 2.2g na kg hmotnosti za den rozdelene v davkach kazde 3 hodiny, a sacharidovych vln, tzn. ze kazdy 1 den v tyzdni sa pridava urcite mnozstv (v gramoch) sacharidov (celozrnne pecivo, zemiaky, ryza) v mojom pripade po 125g/den, v praxi to vyzera tak ze pri mojej vahe 92kg denne prijmam 200g bielkovin zo zdrojov akymi su vajicka (bielka), hovadzie, kuracie a rybie maso, tvaroh, suche sunky s vysokym podielom masa a tvrde syry. Mlieko nepijem koli laktoze, co je tazsie stravitelny sacharid. Sacharidy prijam prvy den 50g + kazdy dalsi den v tyzdni o 125g viac od predosleho. Tymto sposobom sa da schudnut za mesiac slusne mnozstvo KG, samozrejme pri dostatocnej kardio aktivite, co je vlastne aerobna cinnost, tzn. beh, rotoped alebo bicykel (maly trik - najlepsie na rano na lacno 20-30 min aerobna cinnost). Ovocie obsahuje fruktozu, co je cukor so specialnou vlastnostou, dokaze sa priamo premienat na tuk, nemen isa na glykogen, tzn. ovocie jest len po aktivite. Zmysel sacharidovych vln je rozhybat metabolizmus a donutit ho cerpat energiu pre telo nie zo sacharidov zo stravy ale z tukovych zasob v tele. Verim ze Vam moj prispevok trosku spravil jasnejsie v dietach a ze Vam pomoze lahsie a prijemnejsie spalit tuk, dieta nie je vzdy len o hladovani a podvyzivovani sa. Dovidenia

SiSA89

lesslie:Fuha ale ja som nikdy nepovedala,ze je to jednoduche a ani si to nemyslim.(To ,ze som zatial take veci nemusela riesit nema nic spolocne s mojim nazorom o dietach..a ten si viem utvorit aj bez toho aby som ich musela drzat.) Tiez co si napisala,ze nie kazdy ma sancu schudnut zmenou zivotospravy neuraz sa ..ale je podla mna dobra somarina..ja si skor myslim ,ze praveze kazdy clovek schudne dlhodobo (a hlavne zdravo)len takto...ale ja ti nechcem vnucovat svoj nazor..tak to prosim ta neber v zlom..

mirka 23

devon, akurat že mlieko vôbec nie je zdrave. Takže tato dieta je blud, aj všetky diety su blud, treba sa len normalnejšie stravovať.