Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
dobre liečiteľné akupunktúrou
bolesti chrbtice to je kapitola sama o sebe, mozem aj cvicit, aj sa vystierat a relativne normalne sediet v praci za PC aj tak ma bude ten chrbat boliest, a najhorsie je ked sa zobudim zlomena ked som krivo spala uff :D
Katty32 myslis ze kazda nejako zacina s masazami? No co aj viem :) A ako to myslis, ze to treba riesit inak a poriadne? :)
Marge1987 vieš čo to je asi že každá to má inak by som povedala. Niekto možno môže skúšať zo začiatku aj masáže aj neviem aké lieky ale v konečnom dôsledku asi prídeš na to, kedy to treba riešiť aj inak a poriadne :)
Zienky a to vam na bolest chrbtice nepomohli napriklad masaze, alebo nejake specialne cviky? Ci uz to bolo v takom stadiu, ze ste si mali nasadit lieky?
Erikalahka tak ide asi aj o to, ci by bol ochotny nieco na to uzivat, lebo ved sama vidis aki su chlapi niekedy hrdinovia, ze si nedaju povedat :D
no tak to je super :) tak uz len poctivo uzivat a je to :) ozaj to by ma zaujimalo co ten tvoj chlap, ako sa to vyvija? zhorsuje sa mu to alebo si stale neda povedat? :D
zampana ved ako asi ho budem do niecoho tlacit uz to vidim, lebo nebudem stale pocuvat to bedakanie, chapes :D
erikalahka a toto je co prosim ta? to by mohlo pripadne aj tomu mojmu chlapovi pomoct? ako dlho to treba uzivat?
@erikalahka ano ano postupne :) vies co aj od kamosky jednej som to pocula, ale myslim, ze keby sa na to spytas lekara, tak by ti hadam poradil to iste :) @kajomija chlapi co ti poviem, najprv su hrdinovia ale ked ich nieco dlho a velmi boli tak si daju nakoniec povedat :)