Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
Kajomija a to ho tak bolel chrbat, ked zacal uz aj nieco uzivat? Aj mu to teda zabralo? Citil rozdiel, ze mu to nejako pomaha?
misicka333 jasnee pozri uz to ma pekne pri pohari na kuchynskej linke polozene aby nezabudal uzivat :D vies ako, to pokial nemas pred ocami, to je ako rybicka Dorry :) akoze podla mna sa to nejako nerozlisuje, teda neviem ako presne myslis, ale teda pokial ta chrbat boli tak ta boli a chces to riesit :)
najúčinnejšia liečba na chrbticu je akupunktúra!!!!!!!!
akoze osobne si myslim ze pokial sa da nejaky problem takto vyriesit, ze clovek vlastne len zaradi do svojej zivotospravy doplnky a vitaminy, tak nie je o com :) aspon sa tak da predchadzat vaznejsim problemom.
kajomija a co si to bol kupit nakoniec? som prehliadla. a aky typ bolesti vlastne mal? lebo neviem ci sa to aj nejako rozlisuje podla toho, ci ti nieco ine poradi lekar alebo v lekarni na uzivanie, alebo tak.
erikalahka inak dakujem ti za tip :) nejako som toho mojho chlapa nakoniec ukecala a bol si ho kupit v lekarni. lebo uz pochopil ze ked ho tak dlho boli tak to len tak neprejde, tak nech si to da do poriadku konecne :)
Inak to by si malo asi viac ľudí uvedomiť, že tiež veľa závisí od kvality matracu. Mám akože z mladších čias podobnú skúsenosť, kedy som ráno vstávala dolámaná a nakoniec som prišla na to, že je príliš mäkký že človek do neho len tak zapadne :D
Romanusaa tak to ti potom nemohlo ciastocne suvisiet aj s matracom aky si mala? Lebo ako tiez kedysi ked som spavala na takom maksom, tak som byvala viac nevyspata, tak nekvalitne ako ked je tvrdsi. No a okrem toho akoze mas nejake problemy s chrbticou?
lucydB ani nevrav :D tiez tieto problemy ked som mavala, to bolo najhorsie sa postavit z postele, clovek presne dolamany ako paragraf ako sa hovori :) a teda aj to nejako riesis tieto bolesti/problemy?
Dobrý deň, prosím vás ako vyzerá liečba zatvrdnutých uzlikov ( trigger points ) , ktoré sa nachádzajú v krčnej oblasti ? Vďaka za odpoveď