Bolesti chrbtice

erikalahka

Aurina tak vies to je individualne. Kazdy tie bolesti pocituje a ma inak :) Moze ti to aj ze za niekolko dni mozno tyzdne, to mne sa takto tazko odhaduje :)

Aurina

Kajomija je to veru nepríjemné. Ale kdeže lepšie, to asi bude nejaký čas trvať kým sa to napraví si myslím, ak to mám nejako do hĺbky ,,prechladnuté" tak neviem že kedy to povolí. Erikalahka aha, a to by mi za aký čas pomohlo?

erikalahka

Aurina tak ono pokial ani suche teplo nepomohlo tak to treba nechat bud prirodzene nechat nech sa to proste uvolni a prejde alebo @kajomija nizsie spominala jeden doplnok, skusala si? :) I ked neviem ako si na tom teraz.

kajomija

aurina uff no tak pokial je prechladnuty chrbat a este z klimy si viem predstavit ako to moze boliet a teda si uz aj niec skusala, co by ti mohlo pomoct? ako to mas teraz, je to lepsie?

Aurina

Erikalahka tak toto keby som vedela tak sa teším :D Ale netuším že či som mohla nejako na krivo spať, alebo to môžem mať aj z klímy prechladnuté, vôbec neviem. No veď ja viem, preto by som to rada nejako poriešila.

erikalahka

Aurina fuha a to mas akoze z coho, si spravila nejaky prudky blby pohyb alebo? Lebo teda nie ze ta sekne uplne ked ta to uz teraz takto boli, to moze byt nebezpecne.

Aurina

Tak mňa v poslednej dobe tak bolieva chrbát. Ono je to že v intervaloch a taká ostrá bolesť v krížoch, naposledy asi dva dni dozadu som už myslela že ma sekne.

erikalahka

Kajomija no tak super tak daj potom vediet, pre info, ze ako pocituje rozdiel alebo nejake zmeny s odstupom casu :) A tiez ale berie len tu jednu tabletku denne, ci?

kajomija

hej hej zacal ho uzivat :) a ked by aj chcel zabudnut tak ja mu to pripominam stale predsa len nebudem sa pozerat ako ho to boli chapete, to taky chlap to je hroza potom a takto aspon viem ze preto nieco robi :) pekne po veceri si da jednu tabletku a hotovo :) este ze je to take jednoduche uzivanie, to som rada :)

romanusaa

marge tak hadam aj zacal, kedze podla popisu ho to bolelo. ale tak my ludia niektori sme taki, ze fakt pokial nejde o nejaku obrovsku bolest tak riesenie zbytocne odkladame, no nie?