Bolesti chrbtice

Elizabet22

Radoslavka neustala unava vie takisto s clovekom narobit galibu a potrapit ho. Ked clovek nema energiu na nic, tak sa tazko moze venovat sebe, rodine nehovoriac.

radoslavka

Machiia pravdaze nie je dobre neustale siahat po tabletkach, ved zatazujes pecen jednoznacne. Ale tak niekomu to nevysvetlis, aj keby si sa na hlavu postavila. Mamine som odporucila tie vitaminy, stale sa mi stazuje, aka byva unavena, a to celkom bez priciny.

machiia

ved ono ani nie je dobre zatazovat telo neustale tabletkami. aj tak idealne je fakt uzivat nieco popri tom, pretoze to je dlhodoba zalezitost, ktora sa nevylieci zo dna na den.

mimiaa

Treba to nejako dlhodobo užívať, aby tie bolesti ustúpili alebo ako to funguje? Ja takisto mávam občas bolesti hlavy. Nie sú zakaždým silné, ale niekedy sa to nedá vydržať, nechcem to neustále riešiť tabletkami.

radoslavka

s tymto sa neradno zahravat, pri takejto bolesti, ze ked sekne a tak, tak hned si davam nieco od bolesti a k tomu je dobre uzivat Revitanerv Strong, aspon ja ten beriem, pomaha aby tie bolesit ustupili, pomaha k lepsiemu prekrveniu a tym padom sa skor z toho akoby vylizes ;)

Edisia

Martina no a toto neni sranda, vraj keď už človeka raz sekne, tak už sa to môže diať pravidelne, že už je to telo na to proste akoby náchylnejšie.

martinaZV

Ale to nie si sama. To kazdy je podla mna z toho ako sa hovori, ze na nervy, ked pride nejaky problem akoby znenazdajky. Moj muz napriklad nemaval problemy s chrbticou. Sem tam ho pobolievala, po robote ked nieco na zahrade a tak, ale to sme si vraveli, ze ved to aj vekom moze byt. A nakoniec jedno rano sa zohol a uz sa nemohol narovnat, co ho seklo.

Elizabet22

Ale ved je dobre, ze mas taketo vysetrenia porobene, aspon vies na com realne si. Ako ti je z coho to prameni a co dalej robit. Ako sa toho zbavit. Lebo ja osobne nemam rada ked mam problemy a nemam ani tusenia z coho pramenia.

LucydB

ja teda s tupou...takou ze sa to da vydrzat, ale ked to proste boli dlhodobo, tak to nie je nic prijemne a cloovek potom uz nevie co je normalne...esteze moj muz je v tomto taky, ze vidi na mne, ze nie je dobre a proste "dokopal" ma aby som to riesila dalej...aby som aj na RTG isla...a potom som aj na MRI musela...ale teda dobre je ked vies co a jak...