Bolesti chrbtice

huckerika

zuzinata a ake vitaminy to obsahuje, ked to je take ucinne, ze ta prestanu vdaka nemu boliet casti tela? neviem si to asi celkom predstavit:)

zuzinata

Mne pomohol Revitanerv Strong. Niekedy to je proste tak, ze clovek zvnutra potrebuje doplnit nejake vitaminy, nie hned siahat po utlmovakoch :)

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to vyskúšať a kontaktoval som doktora ogudu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Ďakujem, Dr. Ogudu. Môžete ho kontaktovať na jeho stránke: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM Ďakujem neskôr 

martinaZV

No len take nieco asi nestaci brat tyzden alebo mesiac. Ale tak myslim si, ze ked si uz raz na nieco navyknes a vyslovene ti to k niecomu pomaha, tak to vobec nebude na skodu, prave naopak.

darienka

no, ak nieco existuje na podporu spravneho fungovania nervovych zakonceni napriklad. to by nemuselo byt uplne odveci.

ramicha

To mas pravdu, to je mega velky rozdiel. Len som chcela povedat to, ze kazdy ma ten problem iny, nie je vyslovene zarucene, ze to pomoze uplne kazdemu. Niekomu chybaju potrebne vitaminy napriklad pre spravne fungovanie, to vela ludi nevie a hlada pricinu inde.

sklaninka

no ono sa treba tomuto problemu hlavne zacat venovat skor, hned ako sa nejake problemy spozoruju, lebo ked sa to odignoruje, tak to moze velakrat dopadnut velmi zle.