ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
milá valentínka! toto je krásna téma a ty si úžasné dievča, určite. len sa netráp takými nepodstatnými vecami. vieš, na všetko pekné si treba počkať. to menej pekné príde aj samo a najmä vtedy, keď to nečakáš. tvoju situáciu ti môže veľa tvojich rovesníčiek iba závidieť. raz na to určite prídeš. tak sa teš zo života, všetko príde v pravý čas.
ja som prisla o panenstvo az s manzelom :) teda vtdy nim este nebol, ale vedela som ze bude
moja, ja som na tom tak isto ako si ty a to mam 25 rokov.ked pride ten "pravy", spravny, ked budem citit, ze je to ten najlepsi, tak potom pride aj to ostatne.
valentinka,
urcite to nie je nic strasne...ja som mala prvy vztah v 18. ale milovala som sa prvýkrat az mesiac po 20tich narodkach, a nic nelutujem...je to to najcennejsie co moze baba mat...a podla mna je nenormlane zit sexualne uz od 15 tich alebo nizsie...je to hrozne pretoze tie deti na to nie su ani vyspele...neboj sa...najdes si priatela a potom to vyskusas..hlavne to nechci na silu a s hockym...lebo prvykrat je to fakt prvykrat a je to vynimocne pa
no pekne ...len tak dalej....
cawte, takze este stale som sama, ale uz mi to je jedno. aj tak nemam na vztah cas a nerozculujem sa ze ten pravy sa nikde neobjavil... ved snad raz pride :) ale namiesto toho som zacala chudnut a uz som schudla 2 kila za tyzden :))
Ja som mala nedavno 18...a tiez som panna...a co teraz....cakam na spravneho...da sa povedat ze ani šraca som nemala..lebo jednodnove zalezitosti ma nezaujimaju....Co polizes sa a co..nic...neries...
valentinka ja som sa vyspala s chalanom a doteraz to VELMI lutujem.velmi velmi.keby sa dal cas vratit spat,ale to nejde:(
sssss
tak to sme dve, ja mam tiez 24 a som panna a presne ako pises, ak "praveho" nenajdem, tak asi aj ňou ostanem....
ja som mala 21 ked som prvý krát dostala pusu, a teraz mám 24 a ešte som panna. Ale ja to chcem mať prvý krát, s niekým kto ma naozaj zo srdca miluje aj ja jeho, ked ho nenájdem, tak ostanem navždy panna.