Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?

Príspevok v téme: Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
valentinka

ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...

nicki

Teda valentinka nie si sama ja som podobny pripad, ale nerobim si preto starosti. A neviem preco to je tak ked vkuse mi ludia vravia aka som krasna mudra...

valentinka

miselkaa, nejde o to ze by si zo mna preto niekto robil srandu. aj tak si to evla ludi v mojom okoli o mne nemysli, ale asi ako pises, vadi to mne... ide o to ze by som sem tam chcela ist s nejakym chlapcom von, drzat sa za ruky, dat si pusu a mozno casom aj nieco viac... lenze asi sa aj bojim najst si takyto vztah, lebo vzdy ked s niekym nadviazem blizsi vztah, ze uz by ma aj na to rande pozval, akoby som sa zlakla a radsej to ukoncim... viac sa mu neozvem, vyhybam sa mu a pod. a ked uz s niekym aj von idem, vzdy ked mam pocit ze mi chce dat pusu, proste sa uhnem a zacem rozpravat neico od veci a cim skor to stretko ukoncit... a tiez sa mu viac neozvem... ja viem ze podvedome cakam na toho praveho ale ked ja ho chcem uz cim skor :))

miselkaa

nemyslim si ze si divna..ide o to na co sa kto citi...a niektori ludia su dost hanblivi, takze riesenie treba hladat iba v pripade, ze ti sucasny stav prekaza, urcite nie preto, co si o tebe myslia ostatni...btw, ja som o panenstvo prisla v 16 a nelutujem to..je to jednoducho kazdeho osobna vec..kazdy musi vediet ci sa na to citi alebo nie

marekcek

Poviem ti na to moj mužský názor : dievča , ktoré je takto nevinné aj v osemnástich rokoch je výnimočné, nie čudné. Chalani, alebo skor muži si veľmi vážia takéto ženy. Ak ťa niekto kvoli tomu pokladá za horšiu, tak je to uplny vôl, a vobec sa nad tým netráp. Dievčatá, ktoré so sexom začali skoro majú po pár rokoch tzv povinnú svadbu a potom rozvod. A veeelmi lutuju, že nepočkali, nemas sa kam ponáhlať, pockaj si na toho pravého a netráp sa nad tým

sunnyday

som štastna že su na tuto temu taketo ohlasy, konečne vidim že žiju aj ludia inteligentni a rozmyslajuci, nielen zvieratka dieťatká

zuziacik24

ja suhlasim absolutne s "a"..ako som pisala ,prisla som o panenstvo 23 rocna..a tiez poznam kamaratov v mojom veku a celkovo je to zvlastne ale viacero mojich kamaratov napriek tomu ze maju okolo 23 su panici...sme vysokoskolaci a mame velmi narocnu skolu a stretavame sa "inteligitnymi" ludmi..myslim tym skor citovo inteligentnymi, pre ktorych laska znamena to cim v skutocnosti aj ma byt...a haha..jedina ja som si pripadala divna ze som dlho panna..z nasej partie..jasne ze su tam aj taky aj taky co maju dlhsie a krajsie ci horsie vztahy..ale proste..nikto preboha nieste divny. A podotykam ze niesom ani v spolocnosti fanatickych katolikov a ak mam pravdu povedat, ludia o ktorych hovorim su pritazlivy a pekny..nie ze by si nevedeli najst babu alebo chalana.Ale nestretli tych pravych.Je krasne ze si to po prve vazime a budeme prvy krat s niekym, koho nam osud pripravil do cesty a je nam sudeny. Inac chaty a diskoteky a pokec...proste som tomu nejak neprepadla nikdy.

a

Este chcem dodat, bud na seba hrda! Neponahlaj sa s niekym vyspat len preto, aby si zapadla medzi sliepky, ktore pichaju od 16stich. Ten pravy si ta bude vazit. Panna v takom veku (a navyse pekna!) vzbudzuje u muza doveryhodnost (ze sa nevyspi s hocikym a tak). Napriklad ja od svojej potencialnej partnerky vyzadujem panenstvo, pretoze aj ja som panic a chcem, aby som sa zacal s holkou spoznavat spolocne... zaucat sa nemienim. Takze bud na to hrda, asi tolko :)

qixi

a, vystihla si to. uplne s tebou suhlasim, tiez vacsina bab co poznam su panny a maju viac ako 18. niekedy by to na ne ani clovek nepovedal. Ale aj na diskotekach sa najdu panny, napr. ja :))to o dnesnej skazenej mladezi je podla mna blbost